in

Christmas Captures #2

Welkom bij Christmas Captures, dé jaarlijkse post waarin we games bespreken via prachtige, gekke of interessante captures. Misschien scoor je wel een nieuwe wallpaper. Meedoen? Plaats een capture in de comments of stuur hem in via deze Google Form.

Er is geen Screenshot Sunday #85. Tenminste, het is er, maar toch ook weer niet. Vorig jaar vond ik het toepasselijk om die om te dopen tot Christmas Captures. Daarom vroeg ik me af of ik daar dit jaar ook weer mee weg zou kunnen komen. Kersemus 2023 valt namelijk niet op een zondag. Maar in de vervangende naam wordt de zondag niet genoemd, dus de meest logische oplossing is om het gewoon een dagje op te schuiven. Ideaal voor een luie donder als ik, ghehehe. Welkom bij de tweede editie van Christmas Captures!

Rainking

Lang, heel heel lang geleden, way back in Screenshot Sunday #70, had RuanMoleman een paar foto’s van een spel waar ik al eens eerder van had gehoord en me afvroeg of dat iets voor mij was. Grappig genoeg was het betreffende spel een spin-off van een hele grote game waar ik dan weer geen enkele intersse in heb. Wat Ruan had gespeeld was de turn-based RPG Ruined King: A League Of Legends Story. Dat trekt me toch een heel stuk meer dan de originele MOBA. Laatst was Ruined King in de aanbieding en heb ik ‘m toch maar eens aangeschaft. Qua gameplay komt er best wat bij kijken in plaats van alleen maar constant op X drukken. Ze hebben het vechtsysteem aardig uit weten te breiden. Er zit zelfs een lane modus in, wat natuurlijk een verwijzing naar de MOBA is. Erg origineel. Ik vind het niet allemaal even fantastisch, maar het zit wél behoorlijk goed in elkaar. Heb ik in ieder geval iets te spelen terwijl we wachten op het tweede seizoen van Arcane.

Wacht effe, volgens mij heb ik het verkeerde spel opgezet.

Eh, kunnen we er misschien over praten?

Zo zou een tweede Karazhan raid eruit kunnen hebben zien.

Totdat Jörmungandr toesloeg.

Misschien eeeehhh… moet ik ook maar eens League Of Legends gaan spelen.

Don’t worry, Ambrosious. I think we’ve got them surrounded.

Ik ben naar betere optredens geweest dit jaar.

She only needs to release it.

Als je mij een beetje kent, dan weet je dat ik spellen het liefst fysiek koop. Niet alleen dat, als ze nog redelijk recent zijn, dus van de huidige of vorige generatie, dan zou ik ze graag nog nieuw hebben, voor zover mogelijk. Meestal lukt dat nog wel, maar sommige spellen worden wat lastiger te vinden. Als een spel niet aanslaat, dan zijn er misschien minder exemplaren in omloop. Het gebeurt dan ook een enkele keer dat ik het uiteindelijk maar digitaal aanschaf. Het laatste nieuwe slachtoffer is Samurai Shodown. Die reeks heb ik amper ervaring mee, maar intrigeerde me altijd wel. Ik wilde die game nog eens voor de PS4 kopen, maar vond ‘m nergens meer. Grappig genoeg is er later op de Xbox One nog een versie uitgebracht met extra vechters. Die kon ik dan nog wel fysiek krijgen, maar wilde ik dan weer niet. First world problems, generatie alpha weet niet wat ‘t mee gaat maken. Drie uur voor de laatste sale verviel, heb ik nog een paar spellen op de PlayStation Store gekocht, waaronder deze, inclusief een paar character passes, die ook in de aanbieding waren. Ik heb wel gemerkt dat ik met de makkelijkere moeilijkheidsgraden moet beginnen, want medium is alweer te moeilijk. De stijl vind ik wel tof, dus hier ga ik zo af en toe wel eens aan zitten.

It’s discount Ryu!

Een tof detail is dat het menu juist van rechts naar links loopt.

Furry alert!

Ik heb in mijn leven al veel aparte aanvallen gezien in games, maarreeeee…

It slices, it dices.

Oh jee, ik heb mijn favoriete karakter in de game gevonden.

Double hit!

Hitchcock zou trots zijn.

Dat geeft een hele nieuwe betekenis aan bird droppings.

Luigi1985

Hij is gewoon lekker verder gegaan met één van de beste spellen op de Switch.

“Wat is het heerlijk om een game voor de tweede keer te spelen. Aangezien ik de eerste sessie voor de 100% ben gegaan, kan ik nu lekker zonder fear of missing out’ door Metroid Dread heen. Als je van vlotte actie houdt dan is dit echt een aanrader. De eindbazen zijn ook een genot om tegen te vechten.”

Het blijft er ook tof uitzien. De laatste jaren heeft Nintendo laten zien dat niet alles altijd maar 3D hoeft te zijn.

At least sómeone is having a whale of a time.

We can’t do that, Dave.

Het lijkt wel een kruising tussen Bloodborne en The Surge.

Heart rate increasing.

Ik denk niet dat Cousteau deze ooit heeft mogen aanschouwen.

Kunstschilder1987

Meestal speelt hij wel spellen die goed te boek staan. Deze week is dat een klein beetje anders.

Earthworm Jim 3D op de n64 is blijkbaar gemaakt door rockstar (van GTA en derg, red.). de eerste game op de snes/genesis blijf ik de leukste vinden, de 2e was al een stuk minder maar de humor en sfeer was er wel in goed. deze derde, de eerste 3d van de franchise, wordt heel verkeerd over geschreven echter zover vind ik het best wel leuk gedaan. de humor en sfeer is zover aardig omgezet naar 3d en komt best goed uit de verf. de gameplay lijkt, vooralsnog niet zo heel veel mis mee. al heb ik pas 2 bossfights gehad en is de rest vooral een beetje puzzelplatformer in de praktijk. ik ben voorzichtig positief en zal mee en mee deze wat verder spelen. Voor mensen met emulatie is dit best een aardige titel om te proberen, maar ik heb (nog) niet het gevoel dat dit eentje is waar je anders echt achteraan moet om aan te schaffen. enfin, t levert vooralsnog wel aardige screenshots op vind ik ;)”

Een spel hoeft niet per sé een hoogvlieger te zijn om van te kunnen genieten. Hopelijk blijft het leuk.

In threedeeeeeeeeeeeeheeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

Everyday we’re struggling.

Yoghurt!

Herkenbaar.

Out throught the nose, in through the mouth.

Aiuto!

Die heeft alle badges, inclusief z’n veterstrikdiploma.

What the cluck!?

En dat was ‘m voor nummer 2. Hoe we het volgend jaar gaan oplossen weet ik nog niet, want door het schrikkeljaar vallen de kerstdagen op woensdag en donderdag. Naja, ik heb nog een jaar om daarover te prakkiseren. Tot dan!

Wist je dat?

Ik jullie ook dit jaar fijne kerstdagen toewens?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 2 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Kunstschilder1987
3 maanden geleden


staat er weer prachtig op 🙂
die ruimed king straalt nog veel karakter uit


ziet er echt gaaf uit telkens als ik m zie, ik denk dat prince of persia weleens een interessante titel voor je kan worden komend jaar 🙂

Luigi1985
3 maanden geleden
Antwoord aan  Kunstschilder1987

Uhh daar hebben we t later wel over.

Kunstschilder1987
3 maanden geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Haha klinkt als n uitgesproken mening die niet uitgesproken wordt, ik ben benieuwd haha

GirlLovely
GirlLovely
3 maanden geleden

Hoi­! Mi­jn na­am is Al­i­­na, ik b­en 2­­1 jaar o­ud) Be­g­in­nend S­E­­X m­odel 1­8­+) Ik h­ou erv­an om na­a­kt gef­otog­r­afe­erd te wor­den) 

Beo­o­rde­el mijn fo­to­’s o­p https://ero4.fun/sexykitty21

Mijn ni­ckn­ame Sex­yKit­ty21

Laatst bewerkt 3 maanden geleden door GirlLovely
Kunstschilder1987
3 maanden geleden
Antwoord aan  GirlLovely

Hallo Alina, goh wat leuk datt je oprecht spontaan reageert. Zouden we je mogen vragen n review over een toetsenbord te schrijven? Dat is 1 van de favoriete bezigheden van bezoekers van deze site…

Inside.Gamer eindejaarsspecial #3: De beste games van 2023

Keuzestress: van fysieke games naar cadeaukaarten