in

Christmas Captures

Welkom bij Christmas Captures, dé jaarlijkse post waarin we games bespreken via prachtige, gekke of interessante game captures. Misschien scoor je wel een nieuwe wallpaper. Meedoen? Plaats een capture in de comments of stuur hem in via deze Google Form.

Ho ho ho! Merry Christmas, one and all! Het is weer die tijd van het jaar. Kerstbomen, kerstballen, kerstversiering, kerstkaarten en kerstmuziek tot het je neus uit komt. Op eerste kerstdag op bezoek bij de ene kant van de familie en op tweede kerstdag bij de andere. Ik ben dan ook heel bewust vrijgezel, hahaha. Dat heeft er verder helemaal niets mee te maken dat ik hartstikke lelijk ben ofzo, no sirree. Oh, één kerstnummer zal me trouwens nooit vervelen. Dat is Drivin’ Home For Christmas van Chris Rea, maar dat komt omdat ik de stem van die man zo geweldig vind. Afijn, waar waren we? Oh ja, ho ho ho, uche, uche!!! Man, that’s hell on the throat…

Tussen het uitpakken van de cadeautjes door, gaan we gewoon lekker verder met het gamen en het maken van screenshots. Zonder mede te delen dat ik deze editie weer vroeg in de ochtend zou plaatsen, kreeg ik toch weer een mooi stapeltje binnen. Dus daar gaan we weer!

Rainking

Er is weer eens een PlayStation sale gaande en ik heb alle 137 pagina’s grondig doorgespit. Na wat selectiewerk heb ik een paar spellen gekozen die ik wilde aanschaffen. We doen dit jaar niet aan cadeautjes, maar hierdoor voelde het toch alsof ik wat uit mocht pakken. De eerste is Ender Lilies: Quietus Of The Knights. Dit leek me altijd wel een mooie combo van een Soulslike en een Metroidvania. Dat blijkt het ook precies te zijn. Erg gaaf.

Snel! Belt den 100!

Niet origineel, maar een bankje vind ik altijd een mooi save punt.

Die doet het niet meer!

Daarnaast heb ik UnMetal opgepikt. Die had ik al op de Xbox One, maar ik vond ‘m zó leuk, dat ik ‘m ook op de PS4 wilde hebben, omdat ik de layout van de controllers van Sony wat fijner vind. Als je van Metal Gear (Solid) en humor houdt, dan is dit jouw spel!

Geweldig save systeem.

Om de één of andere vage reden heb ik het deuntje van The A-Team in mijn hoofd zitten.

Als je die eye patch op doet, zie je maar de helft van het scherm, hahaha.

Boss time!

Soms heb je van die dagen waarop je jezelf gewoon even moet laten gaan.

Deze week kwam Valkyrie Profile: Lenneth ook uit. Oorspronkelijk was dit een PSP spel. Die stond al een tijd op mijn lijstje van spellen om ooit aan te schaffen, maar nu kan ik ‘m op het grote scherm spelen. Mensen die de digital deluxe versie van Valkyrie Elysium hebben gekocht, kunnen het gratis downloaden.

Ik krijg opeens trek in erwtensoep.

Is dit allereerste Karen?

Lavalera

Hij kwam wat later op gang, maar hij lijkt ondertussen zowat de hofleverancier geworden te zijn van voornamelijk JRPG screenshots. Oftewel, spellen die ik heb, maar nog steeds aan moet beginnen. Zijn screenshots zorgen er wel voor dat het af en toe begint te jeuken. Met name bij zijn Persona 5 foto’s.

Soul Hackers 2. Inmiddels is het verhaal klaar. Voor jrpg begrippen was het een korte game. Binnen 30 uur door het verhaal heen. Maar er is nog optionele content en wat trophies wat ik kan doen als ik er zin in heb haha. Hoe dan ook een vermakelijke dungeon crawler met unieke art style op de Atlus manier.”

Yes, meer vage shit!

Die ziet er wel cool uit.

Jim Carrey, is that you?

Yakuza: Like a Dragon. Wat kan ik nog zeggen over deze game. Een tijdje terug heb ik een stuk geschreven waarom ik deze game zo geweldig vind. Had weer even behoefte om weer eens een Yakuza spel te spelen dus daarom deze maar weer eens opgepakt.”

Het blijft er hartstikke tof uitzien. Misschien moet ik ‘m toch ook maar eens in huis halen.

Ik zie dat meneer Lera ook deze week aan mij heeft gedacht, hahaha.

“Karaoke, film kijken mini game, blikjes verzamelen, het zijn maar een paar voorbeelden van wat je allemaal kan doen in de game. Verder is het op veel vlakken gebaseerd op een Dragon Quest game. Icihiban wil net als in die games graag een Hero zijn en iedereen redden.”

Hahaha, lekker veel variatie.

Iedereen houdt van Dragon Quest.

!!!

En dat was ‘m voor dit jaar. In 2023 gaan we lekker verder en hoop ik weer mooie en leuke screenshots van jullie te zien. Tot dan!

Wist je dat…?

Ik jullie allemaal fijne feestdagen en een gelukkig nieuw jaar wens?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 1 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lavalera
1 jaar geleden

Had al het vermoeden dat je er vroeg bij zou zijn dus daarom gisteren toen ik er aan dacht gelijk maar ff de screenies gestuurd haha.
Valkyrie Profile Lenneth staat ook wel op mijn lijstje, vond hem er interessant uit zien. Maar ik wacht nog even tot ik weer ruimte heb in mijn game schema. Die is voorlopig echter overvol. Dus die komt later nog wel een keer.
Het klopt dat ik de laatste maanden vooral jrpg heb gespeeld, ik was in een ontzettende jrpg flow de laatste maanden en dat terwijl ik vroeger niets had met jrpgs of turn based combat. Over turn based combat gesproken, ik ben begonnen aan Marvel’s Midnight Suns dus vanaf volgende week ook screenies van een niet jrpg weer eens haha. Ik ben nog even zoekende wat verder te spelen, Like a dragon is meer omdat ik zin had in een Yakuza spel en ik even niet wist wat te spelen. Ben nu aan het klooien met High on Life en heb The Quarry ook nog staan. Hopelijk kan ik iets vinden tot dat persona 4 komt half januari en anders blijf ik lekker Yakuza spelen

Review: Call of Duty: World at War DS

Musical Monday: Taylor Swift – 1989 (Deluxe Edition)