in , , , ,

Claim + Review: word redacteur!

Een tijdje terug hebben we gamecodes gedeeld die wij hier nog over hadden op de redactie. Die wilden we graag met jullie delen zodat jullie ook wat games kunnen uitproberen. De tegenprestatie was dat je dan een review op de site plaatste van de game die je gespeeld hebt. De realiteit was echter dat het vooral bij claimen bleef. Hoewel we graag deze codes met jullie delen, zien we graag een review terug.

Het idee blijft hetzelfde: kies een game uit de lijst van beschikbare codes, speel de game, en schrijf een review. Daarbij maak je ook meteen kans om gezien te worden door de redactie van Gamer.nl. Misschien maak jij wel kans om je bij ons toe te voegen met je schrijfkunsten. Verder is het ook belangrijk om te weten dat we de mensen die de vorige keer wél een review hebben geschreven voorrang krijgen. Zodat zij garantie hebben op de game die ze wel willen claimen.

Hoe werkt het?

Hieronder staat een waslijst aan games waarvan we codes beschikbaar hebben. Plaats in de reacties welke game jij graag wilt claimen en reviewen. Vervolgens mag je al je tijd nemen om de game te testen en een mening te vormen. Daarna mag je een review schrijven op deze site want iedereen kan posts maken! Het maakt niet uit hoe lang je review is. Wij sturen de code naar je op via mail. Wil je een tweede game claimen? Zorg dan eerst dat je een review hebt geschreven van de eerste game.

De codes

Creepy Tale 2Switch
IndustriaSteam
A Tale for AnnaSteam
AWAY: The Survival SeriesSteam
Diablo 2 RessurectedPSN
Diablo 2 RessurectedSwitch
In Sound MindSteam
Dark RunnerSteam
The Signal StateSteam
Diner Bros Inc.Steam
Doom 3 VRPSVR
Doom 3 VRPSVR
Quake RemasteredSwitch
Quake RemasteredSteam
Scarlet NexusSteam
Scarlet NexusSteam
Super Animal RoyaleSteam
Police StoriesXbox
Song of IronSteam
King’s BountySteam
SableXbox
Phoenix Point: Behemoth EditionXbox
Bullets Per MinuteXbox
Rainbow Billy: The Curse of the LeviathanXbox
Ember: Console EditionXbox
Tangle TowerXbox
No Longer HomeXbox
ATOM RPGXbox
Lord of the Click IIXbox
Rain CityXbox
Sensible Blood RugbyXbox
Alchemic CutieXbox
ChernobyliteXbox
ConnectankXbox
Dandy AceXbox
Harvest Moon: One WorldXbox
ObsurityXbox
ShiroXbox
UnMetalXbox
A Juggler’s TaleXbox
Creepy TaleXbox
Skeletal AvengerXbox
Aeon DriveXbox
AlphaLinkXbox
Asdivine SagaXbox
Astria AscendingXbox
ExZeus: The Complete CollectionXbox
GearshiftersXbox
Immortal Legacy: The Jade Cipher Console EditionXbox
MELTY BLOOD: TYPE LUMINA – Deluxe EditionXbox
The Eternal CylinderXbox
UnderlandXbox
UNSIGHTEDXbox
XuanYuan Sword VIIXbox
Space RevengeXbox
Takorita Meets FriesXbox
Golf PeaksXbox
Alder’s BloodXbox
Axis Football 2021Xbox
Crisis WingXbox
Rover Mechanic SimulatorXbox
Summer Sports Games 4k EditionXbox
May’s Mysteries: The Secret of DragonvilleXbox
TeacupXbox
The Plane EffectXbox
A Gummy’s LifeXbox
Blind PostmanXbox
Death ParkXbox
Don’t Touch this Button!Xbox
In Celebration of violenceXbox
Little KiteXbox

Leuke post? Drop een hartje

Score: 3/5 volgens 4 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
33 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
coola
2 jaren geleden

Klinkt erg leuk. Maar helaas heb ik het review schrijven vooralsnog in de wilgen gehangen en zie ik zie geen interessante game in de lijst staan.

Edit

enkel quake remastered spreekt mij aan

Ik zou aan één kant weer graag willen schrijven maar sinds het overlijden van mijn vader heb ik daar de “kracht” niet meer voor. Was net voor zijn overlijden bezig met een artikel maar ook die durf ik niet meer af te maken.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door coola
Luigi1985
2 jaren geleden
Antwoord aan  coola

Neem je tijd zou ik zeggen. Ik begrijp wel dat je er niet mee verder durft. Ik heb ook bijv. bepaalde nummers die ik liever niet meer luister, omdat ze ergens aan gelinkt zijn in het verleden.

coola
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Thanks voor de support. Het heeft inderdaad de tijd nodig. Maar blijft wel echt vervelend, nu heb ik op het moment het ook zwaar qua verjaardagen etc. dat hakt er ook wel in.

coola
2 jaren geleden
Antwoord aan  RuanMoleman

Eerlijk gezegd heb ik echt wel interesse in de quake remaster voor steam als die nog beschikbaar is

Rainking
2 jaren geleden

Eerst maar kijken dat ik die review van The Forgotten City eens afmaak.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Rainking
Dokter Caspari
2 jaren geleden

Ik had het idee dat de MCVDM beter aansloeg qua site vulling dan dit. Mensen schrijven dan waar ze over willen schrijven en weten in hun achterhoofd dat ze kans maken op een leuk extraatje. Het viel mij ook op dat er veel geclaimed en weinig geschreven werd.

Ik heb geen xbox en een bagger pc. Dus voor mij blijft er weinig over. Diablo voor de Switch lijkt mij best vet, maar ik heb ten eerste het origineel nooit gespeeld en ten tweede duurt het op zn minst een jaar voordat ik hierover schrijven kan (stel ik vind em geen ruk aan dan voel ik mij verplicht verder te spelen, en daar draait gaming als hobby voor mij niet om). Ik ben bang te moeten passen en heb stille hoop dat de oude verkiezingen hun terugkeer maken. Prijsopdrachten ‘schrijf over een bijzonder game-moment / schrijf over een populaire game die je niet te pruimen vindt etc. met vette prijzen werken ook wel gok ik.

Luigi1985
2 jaren geleden
Antwoord aan  Dokter Caspari

Ik snap je punt wel. Ik heb eerder ook veel geschreven voor een gaming site. Dan was je steeds spellen aan t spelen waar je helemaal geen zin in hebt.

Afgelopen jaren schreef ik wel eens game/filmreviews op een wat algemenere site, maar daar was het alleen als je zin hebt: meestal zei ik nee, gewoon om de reden dat de game me niks aan leek. Ik heb al weinig tijd en als ik dan kan gamen, dan speel ik liever leuke games. Gelukkig had men er geen problemen mee.

Ik vind de claim en review op zich wel goed. Als je echt graag en veel games speelt dan zit er genoeg tussen. Ook als je meer hebt dan een switch en een pc. Ik pik er vast nog wel een keer een mee als t wat rustiger is qua planning.

Wel vond ik de verkiezingen meer motiverend.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Luigi1985
Dokter Caspari
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Als redacteur hoort het bij je werk, en bij werk kennen we nu eenmaal de gouden regel ; ieder werk heeft zo z’n kutkant, in bijna geen enkel beroep is alles ‘leuk’. Maar als het gaat om member-content, dan wil ik schrijven omdat ik me geprikkeld voel, niet omdat het een verplichting is. Ik heb heel even geschreven voor IG, maar ben daar vrij snel mee gestopt omdat ik die vrijheid nodig heb ; ik wil schrijven wanneer ik wil en ik wil schrijven waarover ik wil. Dat houdt het voor mij leuk. Het risico bij deze actie (hoe leuk hij ook is) is dat ik straks opgescheept zit met een game die ik echt ruk vind (Diablo 3 vond ik namelijk niet meer dan prima en na een tijd zelfs repetitief, dus de kans dat ik mij aan Diablo 2 ga branden is relatief aanwezig ), maar ik hem wel veel zal moeten spelen om een eerlijk oordeel te kunnen vellen. Qua werk zou ik dat prima vinden, maar qua hobby gaat mij dat te ver. Een hobby is voor mij ongedwongen en passie gedreven.

Luigi1985
2 jaren geleden
Antwoord aan  Dokter Caspari

Helemaal mee eens. Ik deed mijn redactiewerk (reviewen etc.) destijds ook vrijwillig en ik had t er ook niet meer voor over op een gegeven moment.

Ik denk dat voor alles geldt dat het leuk blijft zolang er niets van je verwacht wordt. Dat je niet altijd moet.

xcollin
2 jaren geleden

Ik zou graag Diablo 2 willen voor de Switch. Lijkt mij ontzettend leuk om een stukje te schrijven. Ik maak regelmatig posts maar deel deze niet. Beetje onzekerheid maar daar moet ik maar is overheen komen. @Molemanski ik ben Waxy in de Discord server. Als je meer wil weten kan je mij daar berichten. Hele toffe actie!

Luigi1985
2 jaren geleden
Antwoord aan  xcollin

Post gewoon je stukje. Het is heus niet slecht. Ik heb ooit een review op IG gepost, in 2006 geloof ik, en die heeft me een rol als redacteur opgeleverd en een hoop mooie ervaringen zoals bezoekjes aan Nintendo evenementen in London en beurzen etc.

xcollin
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Dat is wel heel tof! Wellicht is het ook niet slecht hoor. Heb dan regelmatig een hele tekst op papier en dan verwijder ik het weer (zonde natuurlijk). Ik heb ook een keer de mogelijkheid gekregen om ergens wat teksten te laten lezen maar die onzekerheid bleef. Toch blijft het kriebelen om te schrijven. Dus dit is een mooie mogelijkheid en initiatief van IG.

Toch gek dat die onzekerheid leeft als ik een studie volg waar ik heel veel moet schrijven.

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  xcollin

Die onzekerheid ken ik maar al te goed. Ik heb dit jaar ook voor het eerst pas een paar stukjes geschreven. In totaal ook pas vier maal, omdat ik wil proberen om niet in herhaling te vallen en toch wel wat leuks wil proberen te delen. Voorlopig heb ik er een goede ervaring mee. Ik heb het idee dat de mensen hier wel opbouwende kritiek leveren als het nog niet up-to-snuff is.

Luigi1985
2 jaren geleden

Goed initiatief. Ik had hier eerst staan dat ik Diablo wel wilde doen, maar zie er vanwege weinig tijd toch even vanaf.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Luigi1985
Stingeling-1
Stingeling-1
2 jaren geleden

Diablo resurrected voor de switch spreekt me wel aan. Vroeger zoveel uur ingestoken op de pc dat ik benieuwd ben hoe het op de switch speelt

Stingeling-1
Stingeling-1
2 jaren geleden
Antwoord aan  RuanMoleman

Helaas niks waar ik mijn tijd in zou willen investeren

Raycensies
Raycensies
2 jaren geleden

Hallo, ik zou wel een recensie van Diablo 2 willen recenseren voor de switch. Ik zit er al langere tijd over na te denken om weer in de pen te klimmen en ik heb de komende maanden aardig wat tijd om in een RPG te duiken, dus dat lijkt me wel gaaf!

Erik07
Erik07
2 jaren geleden

Zo, dat is een beste lijst! Gaat iemand Chernobylite nog reviewen voor mij? 🙂

Mocht er nog een code over zijn van Doom 3 op PSVR dan wil ik die wel proberen (ook weer een reden om de PSVR na lange tijd aan te sluiten).
Ik heb totaal geen ervaring met schrijven, maar ach, je moet alles eens hebben geprobeerd.

Dylan de Wolff
Dylan de Wolff
2 jaren geleden

Ik zou Scarlet Nexus of King’s Bounty (mits het om het deel 2 gaat en niet het origineel) wel willen reviewen. Ik heb in het verleden vaker memberrecensies geschreven, maar weet niet of die nog terug te vinden zijn op deze nieuwe versie van de site.

JustSafety
2 jaren geleden

Tof!

Ik wil Chernobylite wel reviewen, ik heb vaker interne reviews geschreven en ik denk dat ik op Chernobylite helemaal los kan gaan!

GvdBulk
GvdBulk
2 jaren geleden

Leuke actie, ik zou wel willen proberen Scarlet Nexus voor Steam of Diablo 2 op PSN te spelen en te reviewen. Heb nog nooit een review geschreven, maar voor alles is een eerste keer!

Billy-Butcher
Billy-Butcher
2 jaren geleden

Als er een keer iets voor de PS5 langskomt, zal ik serieus overwegen

Falconseye
Falconseye
2 jaren geleden

Ik zou graag A Juggler’s Tale willen claimen om te reviewen voor de Xbox!

koekie dealer
2 jaren geleden

Schrijven doe ik nog steeds maar de laatste keer dat ik nog een recensie wel degelijk heb geplaatst is ondertussen al wel een tijd geleden. Op de lijst zie ik echter wel Doom 3 VR staan voor de PS. Ik ben een fan van de huidige reboots en DOOM VFR die eerder uitgekomen zijn, dus misschien zou dit een goede keuze kunnen zijn.
Al is het om nog maar eens een keertje iets te plaatsen en mogelijk nog een spannende game te spelen ook.
Staat er een tijdslimiet op het schrijven van desbetreffende recensie?

Rainking
2 jaren geleden

Ik zou graag UnMetal willen proberen.

SamuraiPizzaCat
2 jaren geleden

Hi, doe mij Quake Remastered voor de Switch maar. Leuk om weer eens te spelen

tielo
2 jaren geleden

Is Diablo 2 Ressurected voor PSN nog beschibaar?
Vroeger de game op PC gespeeld en ben benieuwd hoe het is om ‘m nu te spelen.

okidokie-1
1 jaar geleden

Ik heb wel interesse om een review te maken van Super Animal Royale, maar ik zie dat het spel gratis is bij Steam. Zit er wat verschil tussen de key die jullie geven of is dat ook gewoon het basisspel?

NrFive
1 jaar geleden

Zijn de Xbox titels ook te spelen op PC?

Nu we de trailer voor GTA: The Trilogy hebben gezien – Ga jij hem spelen?

Wat spelen we dit weekend? 23 en 24 oktober