in

Clip van seizoen 2 The Witcher getoond, WitcherCon onthuld


De korte beelden werden getoond tijdens de Geeked Week, een onderdeel van Summer Game Fest. Vanavond was er een gedeelte specifiek aan aankomende Netflix-content gewijd. In de clip staat voor Ciri centraal. Een releasedatum is er nog niet.

Tijdens de show werd ook ‘WitcherCon’ aangekondigd, dat wordt georganiseerd door Netflix en CD Projekt Red. Deze show draait zowel om de tv-serie als de games, en heeft panels met de ontwikkelaars en filmcrew, nieuws en merchandise om te kopen. CD Projekt Red gaat ook een blik geven op de aankomende mobiele game The Witcher: Monster Slayer.

The Witcher is een van de meest succesvolle nieuwe series van Netflix en is gebaseerd op gelijknamige boeken rondom Geralt of Rivia – al worden er hier en daar ook elementen uit de games van CD Projekt Red gebruikt.

Het tweede seizoen behandelt onder andere het Blood of Elves-verhaal, in Nederland bekend als Het Bloed van Elfen. Dat is de eerste volledige The Witcher-roman – de verhalen daarvoor kwamen uit als korte verhalen – en draait onder andere om Geralt en Ciri die samen in Kaer Morhen trainen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ubisoft brengt drie tekenfilmseries uit op Netflix, waaronder Splinter Cell

Meer info en beelden van aankomende Resident Evil Netflix-series