in

Codemasters-bazen vertrekken bij de uitgever


Dat heeft Electronic Arts, de kersverse eigenaar van Codemasters, bevestigd aan GamesIndustry.biz. Het is opvallend, omdat Codemasters enkele maanden geleden werd overgenomen door EA. Volgens de woordvoerder was het echter altijd al de bedoeling dat de twee mannen zouden vertrekken, maar de aankoop van Codemasters door EA heeft het proces wel versneld.

Eerder dit jaar werden Codemasters – de uitgever van games als Dirt en F1 – en Project Cars-ontwikkelaar Slightly Mad Studios overgenomen door EA. Slightly Mad blijft gerund worden door CEO Ian Bell. Codemasters’ senior vicepresident van product development Clive Moody en senior vicepresident van publishing Jonathan Bunney nemen de rollen van de vertrekkende personen over.

EA: “We zijn Frank en Rashid ontzettend dankbaar voor alles wat ze voor Codemasters en Electronic Arts hebben betekend en wensen ze het beste. We weten dat de cultuur die ze hebben gecreëerd en hun innovatieve mentaliteit blijft doorleven in de studio via hun geweldige leiderschapsteam.”

Dirt 5

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Game Pass-releases juli bestaan o.a. uit Tropico 6 en Farming Simulator 19

Nieuwe Zeno Clash-game Clash: Artifacts of Chaos aangekondigd