in

Console-release voor Age of Empires 4 niet uitgesloten


Age of Empires 4 wordt de nieuwste toevoeging aan de Age of Empires-gamereeks en heeft nog geen specifieke releasedatum, mogelijk verschijnt de game nog eind dit jaar. De game is onthuld tijdens de Gamescom in 2017 en sindsdien is er vrij weinig over gezegd, tot een paar dagen geleden wanneer er gameplay werd getoond tijdens X019. Adam Isgreen heeft daarnaast meer informatie gegeven over verschillende aspecten van de game via Stevivor.

age of empires 4

Het gesprek start over de mogelijkheid om Age of Empires 4 op andere platforms uit te brengen, waarop Loftis antwoordt: “Het is lastig, als een pc game. We willen het fantastisch maken op de pc. Maar ik denk dat het concept van een platform gaat veranderen met Xbox.”

Loftis zegt dat ze momenteel hard bezig zijn met het visualiseren op wat voor manieren spelers Age of Empires willen gaan ervaren. “Maar, onze grootste prioriteit is ervoor zorgen dat de game goed werkt met toetsenbord en muis.” Isgreen zegt dat ze wel gaan kijken naar de mogelijkheden, zodra ze een pc-versie hebben. Een console-versie voor de game wordt dus niet uitgesloten.

Age of Empires 4 komt naar pc, een releasedatum is nog niet bekend.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

The Stretchers review – Een en al ongein

‘Onze games zijn geen politiek platform’ zegt Activision Blizzard-ceo