in

Consoleversie A Hat in Time ontvangt deze maand uitbreidingen


Het gaat om de PlayStation 4- en Xbox One-versies van de game. Zowel de uitbreiding ‘Seal the Deal’ als ‘Nyakuza Metro’ komen voor 3,99 euro per stuk naar deze consoles. Eerder verschenen deze uitbreidingen al voor de pc-versie van de platformer. De game krijgt op die dag ook een update waardoor het spel in 60 frames per seconde draait wanneer hij op PlayStation 5 en Xbox Series X en S wordt afgespeeld.

Seal the Deal bevat een nieuw hoofdstuk in de vorm van ‘The Arctic Cruise’, alsmede lokale splitscreen co-op, een nieuwe uitdagende moeilijkheidsgraad genaamd Death Wish en allerlei nieuwe outfits, camerafilters en Time Rifts. Nyakuza Metro bevat een nieuw wapen in de vorm van een honkbalknuppel, tien nieuwe Time Pieces, stickers om op wapens te plakken, nieuwe flairs, filters en badgers.

In A Hat in Time moet Hat Kid, een door de ruimte reizend meisje, haar grote hoed gebruiken om het universum van de slechte Mistache Girl te redden. Net als in andere 3D-platformers zijn er diverse moves te leren, die in dit geval vaak samenhangen met de hoed van het hoofdpersonage.

A Hat in Time

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Steam Remote Play ondersteunt nu 8k-resolutie

‘Nieuw Switch-model krijgt DLSS-ondersteuning’