in

Content van Call of Duty: Warzone en Black Ops Cold War seizoen 4 onthuld


Vorige week werd de eerste trailer van het vierde seizoen al getoond. Toen werd ook bekendgemaakt dat het seizoen aanstaande donderdag begint.

Seizoen 4 bevat vier nieuwe multiplayermaps, vijf nieuwe wapens, nieuwe interessante plekken in Verdansk, een nieuwe quest in Outbreak en een nieuwe op rondes gebaseerde Zombies-map.

Het vierde seizoen begint met het gelimiteerde Ground Fall-evenement. Spelers worden hierin uitgedaagd om SAT-Links te vinden om zo beloningen vrij te spelen in Warzone en Black Ops Cold War, waaronder een Epic Secondary Weapon Blueprint wanneer alle uitdagingen zijn voltooid.

Er worden drie nieuwe operators toegevoegd: Jackal (Warsaw Pact, vanaf lancering beschikbaar), Weaver (NATO, wordt gedurende het seizoen toegevoegd) en Salah (NATO, wordt ook tijdens het seizoen toegevoegd). De vijf nieuwe wapens zijn de MG 82 LMG, Nail Gun special en C58 assault rifle op lancering en de Mace en OTs 9: SMG tijdens het seizoen. Vanaf 17 juli komt de honkbalknuppel uit Black Ops Cold War ook in Warzone beschikbaar.

De nieuwe maps in Black Ops Cold War zijn Amsterdam (2v2 en 3v3), Collateral (12v12) en Collateral Strike (6v6). Ook de Black Ops 2-map Hijacked (6v6) wordt toegevoegd. Al deze maps zijn vanaf het begin van seizoen 4 beschikbaar. Gedurende het seizoen wordt Black Ops 2-map Rush (6v6) toegevoegd.

Vanaf seizoen 4 komt ook de Sat-Link multiplayermodus toegevoegd. Tien teams van vier spelers worden uitgedaagd om een satteliet zolang mogelijk online te houden op verschillende locaties in de Ural Mountains. Vanaf het begin keert ook de One in the Chamber-modus terug, en later in het seizoen ook Capture the Flag.

Op de Verdansk-map in Warzone worden er drie nieuwe interessante locaties toegevoegd. Men kan nu door de rode deuren, er zijn plekken waar sattelieten zijn neergestort en de Hijacked Gulag vervangt de huidige Standoff Gulag. Nakatomi Plaza verandert in Downtown Tower. Ook worden er dirtbikes in Warzone toegevoegd, waar twee spelers vervoerd mee kunnen worden.

Onder de nieuwe Warzone-modi vallen Verdansk Resurgence Mini op lancering, alsmede Payload in de loop van het seizoen. Laatstgenoemde is de eerste modus in de game die met objectives werkt. Veertig operators moeten twee groepen voertuigen beegeleiden door een reeks checkpoints. 

Dan is er nog de Zombies-modus van Black Ops Cold War. Er wordt vanaf het begin van seizoen 4 een nieuwe Outbreak-regio toegevoegd die zich afspeelt in een dierentuin. In de loop van het seizoen moet een nieuwe ervaringen genaamd ‘Mauer der Toten’ worden toegevoegd aan Zombies. 

De seizoen 4-update komt om woensdag 06 uur ‘s ochtends Nederlandse tijd beschikbaar voor Black Ops Cold War. Precies een dag later komt de Warzone-update beschikbaar.

Call of Duty: Black Ops Cold War

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lego Mario

Lego onthult nieuwe Mario-personages in Lego-vorm | Nieuws | InsideGamer.nl

Bethesda toont ontwikkeling en artwork van Starfield | Nieuws | InsideGamer.nl