in , ,

Coola speelt Assassin’s Creed 1

Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen, heb ik besloten om dit keer mijn Assassin’s Creed Playthrough op te nemen zodat ik het op mijn youtube channel kan zetten.

Ik ben niet echt een persoon die veel praat dus het zal vooral enkel de game audio zijn die je hoort. Op sommige momenten zeg ik wel wat maar dat is vooral smack talk tegen de NPCs

Anyway nu kan iedereen van mijn amateur video making skills ( en  Assassin’s Creed skills) genieten

Oh overigens wees niet bang dat ik nu elke video hier ga posten, want dat ga ik dus niet doen. Dit is een eenmalig iets (tot dat ik ben aan beland bij Assassin’s Creed 2).

Mijn initiële plan is om van af nu elke woensdag om 20:00 een aflevering te posten op youtube.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 3.1/5 volgens 14 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
18 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Snoop213
Snoop213
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

Leuk dat je het streamt dit is toch qua games een van je grote passies. Echter nog even terugkomen op je eerdere video probeer er niet gemaakt bitches etc doorheen te roepen het heeft niet veel meerwaarde. Als je apparatuur het toelaat zou ik trouwens ook wel een soort van podcast willen horen waar jij jou wekelijks visie op het nieuws doorneemt. Want jij hebt toch meestal een afwijkende mening betreft video games. En misschien kun je het daarin verwoorden wat je vind. Als een soort van hobby project. Maar ook over je passie projecten wat vindt je er zo tof aan Death stranding of Kingdom Hearts of Ac. Is gewoon een idee. Maar deze video zijn leuk maar wat ik zeg het schelden voegt niet echt iets toe.

Snoop213
Snoop213
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

Het is leuk deze video’s. En niet lelijk opgevat maar gezien je kijkers aantallen is je bereik nog niet groot genoeg. Eigenlijk neem je video’s op voor hooguit 5 kijkers met een uitzondering video Je moet als je streamen en video’s droppen echt leuk vindt om te doen. Zorgen dat je meer mensen probeert binnen te halen. En dat kun je doen door andere soorten content misschien toe te voegen op je kanaal. Misschien je video’s nog mooier maken. Misschien je kennis delen over bepaalde games. Want je video van gisteren is nog maar 10 of nu door mij 11 keer bekeken. Dat is echt te weinig. En nogmaals het is een tip he niet een aanval. Kijk je hoeft ook niet een paar 10k kijkers te hebben maar dit is wel erg weinig.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Snoop213
Rainking
1 jaar geleden

Betere editing skills en een betere stem dan ik, hahaha.

Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

Ik denk dat iedereen het vreemd om zichzelf te horen. Dat is echt iets waar je aan moet wennen misschien.

Leuke post. Ik heb een stukje gekeken, want de hele playthrough is me wat te veel en AC is niet echt mijn ding, maar vind t wel leuk om te zien hoe anderen een game aanpakken.

Toch zou het denk ik wel leuker zijn voor de kijkers als je wel iets meer vertelt. Dat maakt t wat levendiger.

Vond t wel grappig dat je de ‘birches’ vriendelijk doch dringend verzocht om weg te gaan.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

Ja, dat is iets waar je misschien goed op moet oefenen. Engelse video’s luisteren, geen probleem. Schrijven gaat ook wel. Maar als ik het opeens zelf moet spreken, dan heb je nog nooit zulk steenkolenengels gehoord.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

Hahaha, leuk is dat. he? En dan nog vind ik de jouwe minder slecht klinken dan de mijne. Dat is er zo eentje als nagels op een krijtbord en dan slaat mijn stem nog eens af en toe om. Als ik echt moet lachen, dan is het net een soort gehinnek. Toen ik op de beurs in Hengelo was, was ik mijn stem kwijt. Ik moest een paar keer hard lachen om een opmerking van mijn beursmattie en toen kwam er zo’n vreemd gepiep uit, dat mensen zich omdraaiden om te kijken of er ergens een zeehondje werd gewurgd, hahaha.

Snoop213
Snoop213
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

Leuke video. Ik ben trouwens opnieuw begonnen met Oddysey.

Night City: Een prachtige spookstad

Wat spelen we dit weekend? 7 en 8 januari