in , , , ,

Coola speelt Hogwarts Legacy

Ja ja het was 7 februari eindelijk zo ver eindelijk kwam Hogwarts Legacy uit voor de current gen consoles. Nu dacht ik he dat is een leuke game om te spelen voor mijn youtube channel.

Dus van af nu kan je elke zaterdag om 20:00 terecht op mijn youtube channel om Hogwarts legacy te kijken

Special thanks naar J.K. Rowling , zonder haar zou deze wizarding world nooit bestaan hebben.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 3.6/5 volgens 17 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Snoop213
Snoop213
1 jaar geleden

We beginnen met het positieve verhaal van de video dat is de intro die is erg vet gemaakt super tof. En ook dat je bent begonnen met games streamen is erg vet. Nu de mindere kanten. 1 dat je hieronder schrijft Special thanks naar J.K. Rowling , zonder haar zou deze wizarding world nooit bestaan hebben.. Nu geef je onbedoeld de mensen die de game boycotten voor haar de aandacht. Laat dit gaan iedereen staat vrij om een game wel of niet te spelen wat hun beweegredenen ook zo. Jij en ook ik zelf genieten van deze game. Maar laten we ook de mensen die het niet spelen wegens haar gewoon respecteren.

En wil je meer kijkers trekken? Of vind je het aantal kijkers goed wat je trekt? Als je dat wel wil kijk of je meer kunt doen met je kanaal. Bijvoorbeeld de Koala gaming podcast . Of nieuwsonderwerpen behandelen in je eigen Koala gaming journaal. Of livestreams van gaming streams. Met jou live reactie. Dat waren gewoon tips aan jou. Maar leuk dat je een nieuwe hobby hebt gevonden. En over de game ik heb in tegenstelling tot jou helemaal niets met Harry Potter maar ik speel het met groot plezier. Heb helaas niet alleen maar tijd voor Hogwarts. Want ook de Metroid Prime remaster heeft mij aandacht. Maar ga zo door.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Snoop213
Snoop213
Snoop213
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

Oke. Maar mensen van twitch bedreigen is fout en niet goed te praten . Maar opnieuw geef die mensen niet de aandacht die ze niet verdienen.

Verder oke. Maar het zou wel leuk zijn als je iets meer mensen bereikt met je Youtube kanaal. Dus misschien toch wat leuke dingen er naast verzinnen bijvoorbeeld inderdaad die postcast of een live comentaar bij gaming streams van uitgevers.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Snoop213

Wat spelen we dit weekend? 11 en 12 februari?

Screenshot Sunday #92