in

Crash Bandicoot 4 aangekondigd voor Switch, PS5, Xbox Series en pc


Dat hebben Activision en Toys for Bob gisteren aangekondigd. Op PlayStation 5 en Xbox Series X kunnen spelers een 4k-resolutie en 60 frames per seconde verwachten. Ook worden er snellere laadtijden toegevoegd. 

Op PlaySation 5 is er 3D audio en worden de Activity Cards en haptic feedback van de DualSense ondersteund. Eigenaren van de PS4- of Xbox One-versie kunnen gratis een next-gen upgrade downloaden vanaf 12 maart.

Crash Bandicoot 4 verscheen vorig jaar voor PlayStation 4 en Xbox One. In de game vindt Crash vindt een mysterieus masker in een grot – het blijkt één van de Quantum Masks te zijn. Spelers moeten met Crash en zijn vrienden door verschillende dimensies en tijden reizen om Quantum Rifts tegen te houden. 

Zustersite Gamer.nl recenseerde de game en gaf een 9: “De kern van de Crash-franchise blijft in Crash Bandicoot 4: It’s About Time intact. Daarbovenop komen erg goed doordacht leveldesign, prachtige graphics en enkele vernieuwingen die de reeks naar het heden brengen. Hulde voor deze comeback waar het plezier op elk moment van afspat!”

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

EA koopt Glu Mobile voor 2,1 miljard dollar

Apex Legends moet op next-gen consoles in 120 fps gaan lopen