in

Crash Bandicoot N.Sane Trilogy komt al op 29 juni uit


Eerst was het de bedoeling dat de trilogie pas op 10 juli naar de andere platformen kwam. Waarom de datum is vervroegd, heeft uitgever Activision niet bekendgemaakt.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy verscheen vorig jaar al op PlayStation 4 en bevat remakes van de drie Crash Bandicoot-games die op de originele PlayStation verschenen.

Er wordt inmiddels ook gewerkt aan een Spyro Reignited Trilogy, die op 21 september naar PlayStation 4 en Xbox One komt. Een pc- of Switch-versie is nog niet aangekondigd.

In onze review van de PS4-versie van de game waren we positief. We gaven de game een 7,5 en schreven: “Voor fans van iconen uit de jaren 90 is het fantastisch Crash terug te zien. De N. Sane Trilogy weet het origineel met respect te behandelen en voegt op kleine punten verbeteringen toe waar deze nodig waren. Het eerste deel mag dan snoei- en snoeimoeilijk zijn, de andere twee delen zijn reden genoeg om de trilogie in huis te halen en jezelf met de PlayStation 4 als tijdmachine twintig jaar terug de tijd in de wanen.”

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Fortnite-pornografie is een hit op Pornhub

Commentaar – De E3 komt eraan en EA reageert op gokken in FIFA