in

Cross-play voor Rainbow Six Siege op consoles nog altijd in de maak


“We werken actief aan cross-progressie en cross-play”, meldt regisseur Jean-Baptiste Halle in een recent interview met PC Gamer over het aankomende zesde contentjaar voor de tactische shooter. “Wat consoles betreft zou het geweldig zijn als PlayStation- en Xbox-gamers met elkaar kunnen spelen.”

Rainbow Six Siege heeft wel cross-play tussen PlayStation 5 en PlayStation 4, en ook tussen Xbox Series X/S en Xbox One, maar dus niet tussen de verschillende consolemerken. Dit zit er dus wel aan te komen, al gaf Halle geen indicatie voor een releasedatum.

Het is nog niet duidelijk of de pc-versie van Rainbow Six Siege cross-play of cross-progressie met de consoleversies krijgt. “Ik kan de voordelen zien, maar ook de nadelen. Dus wat dat betreft is het nog te vroeg om daar over te communiceren.”

Afgelopen weekend werd het eerste seizoen van het zesde jaar van Rainbow Six Siege onthuld. Het seizoen heet Crimson Heist en bevat de nieuwe operator Flores. Ook komt er een nieuwe versie van de map Border uit. 

Rainbow Six Siege

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Belgische studio maakt Switch-platformer Stitchy in Tooki Trouble

Show je (game gerelateerde) boek en comic collectie