in

Cyberpunk 2077 is al meer dan 13 miljoen keer verkocht


Dat meldt CD Projekt Red in een persbericht. Het bedrijf heeft de hoeveelheid mensen die het spel terug hebben ingeleverd hierbij meegerekend. Dat maakt de game een groot succes, ondanks alle problemen die sinds lancering naar buiten zij ngekomen.

Cyberpunk 2077 had voor release al zo’n acht miljoen reserveringen, waarmee alle kosten voor de ontwikkeling en marketing van de game al terug werden verdiend. Dat betekent dat er in de eerste tien dagen na release nog zo’n vijf miljoen exemplaren bovenop de acht miljoen reserveringen zijn verkocht.

Sinds release worden vooral de consoleversies van de game slecht ontvangen vanwege diverse bugs en crashes. Consumenten kunnen hun geld terugkrijgen voor de gekochte digitale versie van de game via de PlayStation Store en Microsoft Store. Op de PlayStation Store is het spel zelfs niet meer te koop. CD Projekt Red is van plan begin volgend jaar enkele grote updates uit te geven waardoor het spel beter moet lopen op consoles.

In onderstaande tweet is te zien hoe Dreamon Studios-ontwikkelaar Anders Lundbjörk een zogenaamde PlayStation 1-versie van Cyberpunk 2077 heeft gemaakt.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Black Panther en ‘Wakanda Forever’-emote nu in Fortnite

PlayStation 5 waarschuwt spelers nu wanneer PS4-versie van een game wordt opgestart