in ,

DBrand is begonnen met het verkopen van vervangbare PlayStation 5-kappen

Het Canadese bedrijf DBrand is begonnen met het verkopen van vervangbare PlayStation 5-kappen. Je weet wel, die gekke flappen aan de zijkant van die console die amper verkrijgbaar is. Maar, mag dat wel van Sony? Nee, natuurlijk niet! Tenminste, dat is wat de techgigant vorig jaar zei tegen PlateStation5, een andere webwinkel die door sony werd verplicht om de lijn met PlayStation 5-kappen stop te zetten. Daarnaast moest de webwinkel onmiddellijk de naam van de website veranderen. Dbrand is, naar eigen zeggen, niet bang voor de dreigementen van Sony, en daagt het miljardenbedrijf zelfs uit. “Go ahead, sue us”, schrijft de Canadese verzetswinkel. De mat zwarte kappen worden aangeboden voor $49,- en bevat het volgende bijschrift: 

‘With the release of Darkplates, the unthinkable has happened. We’ve taken Sony’s monumental achievement in bad design… and fixed it. We can only assume that our prizes are in the mail.’

De platen van Dbrand bevatten volgens het bedrijf een persoonlijke stempel. Een aanklacht door Sony zou volgens hen zinloos zijn. Je Wacht weet het allemaal zo net nog niet, maar bewondert de brutaliteit van de kleine Canadese onderneming. 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
SamuraiPizzaCat
2 jaren geleden
Skuerke
2 jaren geleden
Antwoord aan  SamuraiPizzaCat

Keep in mind: ze worden pas vanaf mei verzonden.

RuanMoleman
2 jaren geleden

Eergisteren skins besteld voor m’n nieuwe telefoon. Doe ik met elke.

Ik had de plates in mn winkelwagen staan en last minute er toch weer uitgehaald. Controllers wit. Headset wit. Docking station wit. Ik vind het wel prima zo, ik kijk toch naar de TV.

100 games naar Google Stadia in 2021

Wolken besturen in CoD: Black Ops Cold War