in

De 10 beste Nintendo Switch games van jaar 2!


Heyyy Ig’ers,

De Nintendo Switch vierde op 3 maart haar 2e verjaardag! Vorig jaar heb ik een video gemaakt met mijn favoriete games van het eerste levensjaar van de Nintendo Switch. Nu is het tijd voor deel 2! Ik heb ervoor gekozen om geen WiiU ports/remakes in het lijstje te zetten. Dus games als Donkey Kong Country Tropical Freeze, Captain Toad en New Super Mario Bros U Deluxe ontbreken.

Mijn lijstje begint direct met een verrassing. Wat zijn jullie 10 favoriete games voor de Switch uit het 2e levensjaar van deze console? 😀

Ik ben benieuwd!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Turok en Turok 2 komen naar de Switch

Korte verhalen Destiny 2 hinten naar duister Destiny 3