in

De Astro A40 TR gaming headset is extra goedkoop tijdens Black Friday


De Astro A40 TR is een gaming headset die als gegoten zit. De headset is in samenwerking met e-sporters ontwikkeld en voldoet daarom aan alle eisen die professionele gamers, maar ook hobbyisten, hebben. Het is niet voor niets dat pro teams als Team EnVyUs en OpTic Gaming gebruikmaken van de Astro A40.

Door de uitgebreide feedback die tijdens het creëren van de Astro A40 TR is gebruikt, is de headset ideaal voor iedereen die graag games speelt en het beste geluid wil hebben, inclusief streamers en game-ontwikkelaars. Door het lichte gewicht en het gestroomlijnde ontwerp is de headset uiterst comfortabel.

astro

Volledig aanpasbaar

De audioprecisie is ongeëvenaard, en het comfort van de headset zorgt er voor dat je uren kunt blijven spelen met de headset op je hoofd. De microfoon is verwisselbaar om er bijvoorbeeld andere of nieuwere varianten op te zetten, of zelfs te wisselen tussen een linkse en rechtse plaatsing op de headset.

Natuurlijk kun je zoveel je maar wilt de settings van de audio en de microfoon tweaken via het pc-programma Astro Command Center. Er kan daarnaast een Mod Kit aangeschaft worden om het geluid binnen de speakers te houden en het geluid van drukke omgevingen, zoals tijdens toernooien, buiten te houden.

astro

De MixAmp Pro TR

De MixAmp Pro TR is een essentieel onderdeel van de ervaring van de headset. De MixAmp levert Dolby Digital Surround Sound en laat je precies afstellen hoe de balans tussen het gamegeluid en de voice chat klinkt.

Er zitten daarnaast vier verschillende EQ-modi op waar je moeiteloos tussen kunt schakelen voor diverse situaties: Pro, Core, Media en LAN. De MixAmp Pro zorgt voor een storing- en lagvrije levering van geluid en spraak. Met de MixAmp schakel je ook zonder problemen naar verschillende gameplatformen.

astro

Voor alle platformen geschikt

De headset is geschikt voor pc, PlayStation 4 en Xbox One, maar de bijgeleverde zwarte MixAmp Pro TR werkt alleen op PlayStation 4 en pc. Voor de Xbox One is een losse, witte MixAmp te koop. Beide MixAmps kun je hier kopen. Natuurlijk kun je als multiplatformgamer beide MixAmps aansluiten op de headset om zo in een fractie van een seconde tussen de verschillende systemen te switchen. Maar ook zonder de MixAmp kan de headset op alle bovengenoemde platformen aangesloten worden, al heb je op Xbox One wel een controller met 3.5mm jack nodig.

Tot slot is het belangrijk om te weten dat je PlayStation 4 een optical port moet hebben. Sommige modellen hebben dat niet, dus check dit even. Mocht deze port ontbreken op je PS4, dan kun je een losse HDMI audio extractor gebruiken.

Extra goedkoop tijdens Black Friday

Deze week kun je extra goedkoop de headset binnenhalen. De Astro A40 TR headset met zwarte MixAmp Pro TR voor pc en PlayStation 4 is nu tijdelijk voor 199 euro in plaats van 275 euro verkrijgbaar via GameGear. Check voor meer goede deals op diverse gaming hardware de Black Friday-pagina van GameGear.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Win een Philips 4K-ambilight-tv!

De beste Black Friday-aanbiedingen op een rij