in

Fortnite-barst mogelijk veroorzaakt door The Flash


Na de raketlancering van afgelopen weekend in Fortnite Battle Royale is er een soort scheur te zien in de lucht van de game. Ondertussen hebben fans op Reddit opgemerkt dat de barst langzaam maar zeker aan het groeien is. Voornamelijk de aftakking rechts bovenin de scheur breidt zich in rap tempo uit.

Fortnite Battle Royale

De barst achter de bus in Fortnite Battle Royale

The Flash komt naar Fortnite?

Fans denken dat deze scheur weleens een verwijzing kan zijn naar een aankomende crossover tussen Fortnite en The Flash. Toen de raket lanceerde leek deze namelijk op Tilted Towers af te gaan voordat de raket plotseling verdween in een flits. Na nog een paar verschijningen en flitsen barstte de lucht open.

Fans op Twitter merken op dat dit erg lijkt op de manier waarop Barry Allen door de tijd reist in de televisieserie van The Flash. Ze denken daarom dat een superheld te hulp schoot om een ramp te voorkomen. Dit zou niet de eerste crossover zijn met een superhelden-universum: een paar maanden geleden konden spelers de Infinity Gauntlet vinden om te transformeren in Thanos uit Avengers: Infinity War.

Fans worden filmsterren met Fortnite-wedstrijd

In een blogpost nodigt Epic Games zijn fans uit om een film te maken over hun personage in Fortnite. “Every hero needs a story,” schrijft Epic Games, “and we invite you to show us yours. Put your filmmaking skills to the test to write and direct the ultimate Season 4 superhero flick.” Fans kunnen het Fortnite Replay-systeem gebruiken om van gameplaybeelden “and a little in-game movie set magic” een film te maken met hun eigen personages in de hoofdrol.

De winnende film wordt in-game afgespeeld op het bioscoopscherm dat in de Fortnite-plaats ‘Risky Reels’ staat. Bovendien wordt de titel van de film op de marquee gezet en zal er een poster van de film in-game te vinden zijn. Tenslotte ontvangt de winnaar 25.000 V-Bucks en de vijf finalisten 10.000 V-Bucks.

Deelname is mogelijk tot en met donderdag 5:59 in de ochtend (Nederlandse tijd). Inzendingen dienen opgestuurd te worden naar contestsubmissions@epicgames.com. Inzendingen moeten gemaakt zijn met gameplay-beelden van de speler zelf en de audio moet royalty-free zijn. Als voorbeeld voor bruikbare muziek deelt Epic Games deze link. De films moeten minstens één minuut lang zijn. De video’s worden beoordeeld op creativiteit, ‘Fortnite-ness’ en hoe goed spelers omgaan met het Replay-systeem.

Fortnite

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Playground LTM-modus voor Fortnite nu beschikbaar

Geen zin meer om te gamen – Wall Jump Podcast #69