in

De beste Amazon Prime Day-deals


Om de kortingen te krijgen tijdens Prime Day zul je een Amazon Prime-account nodig hebben. Dit is een premium abbonementsdienst van Amazon waar je vele extras krijgt op Amazon. Ook krijg je toegang tot Amazon Prime, de streamingsdienst van Amazon, en Twitch Prime, de premium dienst op Twitch.

Er komen veel aanbiedingen in elke categorie op Amazon, maar voor ons zijn natuurlijk de gaming-deals het belangrijkste. Voor alle gaming deals klik hier.

Logitech

Logitech pakt groots uit met prime day. Zo heeft het een aantal topproducten in een gameaccessoires-categorie in de aanbieding. Denk aan de Logitech G533 Wireless, waarvan wij laatst 2 vergelijkbare modellen in de serie hebben gereviewd, die nu een forse aanbieding heeft van 54% en al aan het uitverkopen is voor 67,99 euro. Mochtje een nieuw toetsenbord nodig hebben, dan is de Logitech G910 Oron Spectrum een optie, die nu ook een aanbieding heeft van 20% voor 160,55 euro.

Voor meer Logitech-deals klik je hier.

Logitech G502 Lightspeed

Trust Gaming

Op zoek naar een iets goedkoper toetsenbordje? Trust is ook van de partij en heeft haar GXT 830-RW-toetsenbord voor 33% in de aanbieding. Met slechts 21,99 euro is deze gamingtoetsenbord een koopje. Maar Trust heeft nog veel meer aanbiedingen tijdens Prime day. Denk aan de GXT 707R gamestoel, die wij recent nog hebben gereviewd. Deze gaat nu nu voor slechts 139,74 euro over de toonbank.

Voor meer Trust Gaming-deals klik je hier.

Trust Advanced Gaming Keyboard GXT 285

PlayStation

Ondanks dat de release van de PlayStation 5 om de hoek ligt, is er nog genoeg te spelen op de huidige console, de PlayStation 4. Daar zijn ook dit jaar nog lekkere aanbiedingen voor van verschillende games. Zoals Red Dead Redemption 2 voor maar 18,89 euro. Naast games is er ook een fikse aanbieding voor de PlayStation VR-headset. Daar waar die normaal 299 euro kost, zal hij vandaag en morgen slechts 199 euro kosten. De PSVR-headset zal ook op de Playstation 5 werken dus slaje slag nu deze voor zo’n goedkope prijs gekocht kan worden!

Voor meer PlayStation-deals klik je hier.

Niet alleen PlayStation-games zijn in de aanbieding. Ook een flink aantal Xbox One-games genieten van de Prime Day-deals. Een select aantal games voor de Switch zijn ook aanwezig.

Voor het volledige overzicht van games klik je hier.

PSVR

Razer

Net als andere merken als Logitech en Trust Gaming heeft Razer ook een groot aantal accessoires in de aanbieding. Zo is de Razer Blackwidow Elite-toetsenbord nu in de aanbieding voor maar 99,99 euro, terwijl hij normaal 159 euro kost. Maar Razer gooit er nog een schepje bovenop door ook een aantal laptops in de aanbieding te doen. Nu kan je bijvoorbeeld de krachtige maar slanke Razer Blade Stealth 13 kopen voor 1699 euro, dat terwijl deze normaal 1999 euro kost.

Voor meer Razer-deals klik je hier.

Tot slot lichten we nog graag 1 aanbieding uit, dat niet echt met gaming heeft te maken, maar toch erg tof is, en dat is de Lego Star Wars Stormtrooper Helm voor maar 36,40 euro.

Voor alle gaming-deals tijdens de Amazon Prime Day klik je hier.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De nieuwe features in Football Manager 2021

De Yiga Clan keert terug in Hyrule Warriors: Age of Calamity