in

De eerste gameplaybeelden van Total War: Warhammer 3


Zo krijgen kijkers een eerste beeld van wat ze van het slotstuk van de trilogie kunnen verwachten. Zo worden niet alleen de vernieuwde mechanics, nieuwe facties en allerlei verbeteringen getoond; ook de ‘Survival Battles’ staan centraal. 

De gevechten in Survival Battles spelen zich af op vijandelijk territorium. Het doel is om overgenomen punten op de kaart te verdedigen tegen vijanden. Spelers gebruiken verdiende bronmaterialen om allerlei barricades op te stellen en zo vijanden naar een punt op de map te lokken waar ze gemakkelijker zijn te verslaan.

Het derde deel bevat twee menselijke facties – de Kislev en Cathay – en de Chaos-facties Khrone, Slaanesh, Nurgle en Tzeentch. In een “conflict dat de realiteit breekt” verkennen spelers een nieuwe map en wordt er een reis door de Chaos Realm gemaakt.

Na de release van Total War: Warhammer 3 wil de ontwikkelaar dlc uitbrengen waardoor de maps uit de drie Total War: Warhammer-games worden gecombineerd tot één grote map. Deze komt wel alleen beschikbaar voor mensen die alle drie de games hebben gekocht.

Total War: Warhammer 3 moet later dit jaar uitkomen op Steam en Epic Games Store. Een precieze releasedatum is er nog niet.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Subnautica: Below Zero is vanaf vandaag verkrijgbaar

Speler doodt ieder levend wezen in The Elder Scrolls 5: Skyrim