in , ,

De enige echte gitaar held?

Ik dacht dat mijn Spotify ineens aan het stuiteren was terwijl ik over de Twitter-tijdlijn heen ging, maar het bleek een video te zijn van een Clone Hero speedrunner!

Wat ik zo vrij vertaald uit de Tweet op maak:

Er is in 2011 bij wijze van grap een ‘onmogelijk’ nummer uitgebracht voor Clone Hero, de modded PC-variant van het bekende Guitar Hero. Dit nummer genaamd ‘Soulless 6’ zou zó moeilijk moeten zijn dat niemand in staat is om een 100% score te halen op dit nummer..

 

Of toch wel?

 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Kwolly
Kwolly
2 jaren geleden

Whut! Ik kan op die snelheid niet eens willekeurig op een paar knoppen rammen. Laat staan dat volgens een bepaald ritme en patroon doe.

MonsterCrab
2 jaren geleden

Wow. Mijn mond viel open bij het kijken van de video. Dit is toch magisch? Het lijkt eerst alsof hij random knoppen zit te rammen, maar dan blijkt het dus te matchen met de prompts op het scherm. Petje af.

Luigi1985
2 jaren geleden

Ik dacht destijds dat ik best aardig inGH was. Toen speelde ik t een keer met iemand die echt als een bezetene te keer ging op Through Fire and Flames, maar dat was nog niks vergeleken met een filmpje van t zelfde nummer dat ik later op YouTube zag, maar dit… dit is ziekelijk.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Luigi1985
LeegBlikjeWater
2 jaren geleden

Insane!

Cyberpunk 2077-teruggaven kostte CD Projekt zo’n 42,45 miljoen euro

Digitaal evenement voor Monster Hunter Rise-update aangekondigd