in

De Far Cry 5-campagne kan offline gespeeld worden


Dat er microtransacties komen in Far Cry 5 wisten we al. Spelers kunnen met echt geld ‘silver bars’ kopen, die ingeruild kunnen worden voor cosmetische voorwerpen of wapens om progressie mee te versnellen. Deze zilveren staven kunnen echter ook gevonden worden in het spel.

In een interview met Gamespot bevestigde Ubisoft echter dat de campagne volledig offline gespeeld kan worden. Dit gold al voor de rest van de Far Cry-serie en ook Assassin’s Creed Origins kan zonder internet gespeeld worden, dus dit komt niet als een verrassing.

Far Cry 5

In het nieuwe deel in de Far Cry-reeks is het aan de speler en wat metgezellen om Eden’s Gate uit Hope County te verdrijven. Deze religieuze cult is namelijk erg extremistisch en de volgers zijn niet bang om moord te plegen of mensen te kidnappen. Echter hebben ze de hele stad overgenomen, dus het tegen ze opnemen is geen gemakkelijke taak.

Naast een game wordt er ook een korte film gemaakt van Far Cry 5, InSide Eden’s Gate genaamd. Daarin onderzoeken een paar vloggers de cult waar de game om draait, met vreselijke gevolgen.

Far Cry 5 kan vanaf 27 maart gespeeld worden op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Wij konden Far Cry 5 al redelijk uitgebreid spelen. Dit is de voorlopige conclusie van onze redacteur Ron Vorstermans.

“Far Cry 5 bouwt hevig voort op de fundering van de vorige delen. De vraag is of dat erg is. Het vervangen van de torentjes met een meer dynamisch verkenningssystem en het toevoegen van een consistente co-op zijn goede stappen voor de serie, maar na vier uurtjes spelen is het vooral de kleinschalige actie en het verkennen van het intrigerende Hope County dat ons geboeid houdt. Far Cry is wellicht verworden tot een formule, maar wat ons betreft is de rek er nog niet uit.”

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De Bioscoopstoel #60 – Pacific Rim 2, Fantastic Beasts en Infinity War

Zo speel je crossplay in Fortnite: Battle Royale op PS4, Xbox One en pc