in , , , ,

De gamereleases van deze week

Dit zijn de gamereleases van deze week. Een handig overzichtje waar je meteen kan zien welke games er deze week verschijnen. Op zoek naar een nieuwe game of wordt het voor jou een “oh ja! die krijg ik deze week op de mat!”

Weekreview

Februari is in volle gang. Daar waar we vorige week Dying Light 2 kregen, gaan we nu door met nog veel meer releases. Dinsdag gaat ons een flinke start bieden met OlliOlli World, Sifu en een nieuw seizoen van Apex Legends genaamd Defiance. OlliOlli World is de stijlvolle skater/platformer die de pixelated OlliOlli opvolgt. Met nieuwe trucjes en andere vaardigheden, een geweldige stijl en veel nieuwe levels belooft dit een fijne game te worden. Sifu is de vechtgame die samen met de PS5 werd aangekondigd. In de rogue-like vechtgame wordt je steeds wat jaartjes ouder als je doodgaat. Als je uiteindelijk te oud wordt, moet je opnieuw beginnen. De game schijnt naar reviews die gisteren online kwamen behoorlijk complex en pittig te zijn. Ga jij hem halen?

Ook verschijnt dinsdag Rumbleverse. Een Fortnite-lookalike maar dan zonder geweren. Deze gratis Battle Royale zal volledig focussen op melee-gevechten. Een nogal vreemde game genaamd About An Elf komt naar Nintendo Switch op donderdag. Ik zou graag uitleggen waar de game om draait maar misschien is het beter als je de trailer zelf even kijkt. Het is een soort… point en click / visual novel / rpg game. Althans, zo leggen de ontwikkelaars het uit. Is die game te vreemd voor je, wat ik zeker kan begrijpen, dan kan je altijd nog CrossfireX checken. Crossfire is een populaire multiplayer shooter die al ja-ren gratis te spelen is. Nu komt er een heuse singleplayermodus in de vorm van CrossfireX.

Donderdag zullen fans van Kingdom Hearts ook verwend worden. Er verschijnen namelijk heel wat games uit de franchise op Nintendo Switch. Het zijn wel allemaal cloud-versies. Dat is jammer, want je zou niet zo snel zeggen dat de oudere Kingdom Hearts-games te zwaar zijn voor een Nintendo Switch. Heb jij al eens een cloudgame gespeeld op de Switch? Ik ben zelf wel benieuwd of dat een beetje werkt.

Gamereleases overzicht

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

https://www.youtube.com/watch?v=8o1ieehttdA

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 1 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
BrutalRage
BrutalRage
1 jaar geleden

Ik kijk erg uit naar edge of eternity, veel positieve dingen over gelezen.

Rainking
1 jaar geleden

Eigenlijk pas sinds kort enthousiast voor Sifu, al zal ik ‘m niet meteen halen. Maar die gaat zeker een keer in huis komen. Unbound: Worlds Apart zeg ik voorlopig ook geen ‘nee’ tegen.

Screenshot Sunday #43

Welke games zijn jouw guilty pleasures?