in , , , ,

De gamereleases van deze week

Dit zijn de gamereleases van deze week. Een handig overzichtje waar je meteen kan zien welke games er deze week verschijnen. Op zoek naar een nieuwe game, of heb je er een besteld?

Weekreview

Het is weer een volle week. Vooral de vrijdag komen er drie belangrijke games uit. Allereerst onze roze vriend Kirby in Kirby and the Forgotten Land. Deze nieuwe 3D-game in de franchise is qua gameplay behoorlijk vergelijkbaar met de gemiddelde 3D Mario-game. Verwacht levels met veel puzzels en natuurlijk lekker veel… ehh.. gezuig. Net als in Mario Odyssey, kan je hier veranderen in verschillende objecten met de Mouthful Mode. Word een auto en scheur rond of zet je tanden in een drinkautomaat en schiet blikjes drinken. De game heeft een fijne art style en belooft een welkome toevoeging te worden voor de Nintendo Switch!

Kirby heeft vrijdag minder schattige concurrenten. GhostWire: Tokyo verschijnt dan namelijk voor PC en PS5. GhostWire: Tokyo ziet er apart uit. Alle inwoners van de stad Tokyo zijn op mysterieuze wijze verdwenen. De stad is overspoeld met geesten die Visitors worden genoemd. Het is aan Akito om het raadsel op te lossen terwijl hij bezeten is door geestendetective genaamd KK. Deze geest geeft Akito psychische en paranormale krachten om de geesten in Tokyo te verslaan. De first person actie game wordt beschreven als een actievolle mix tussen karate en magie. GhostWire: Tokyo wordt uitgegeven door Microsoft’s Bethesda en daarom is de game slechts tijdelijk exclusief op PS5 en PC te verkrijgen. Ga jij deze game checken of is het niet jouw ding?

Tot slot krijgen we vrijdag de Borderlands spin-off Tiny Tina’s Wonderlands. De game is een direct vervolg op de Borderlands 2-uitbreiding Tiny Tina’s Assault on Dragon keep en speelt af in een soort Dungeons & Dragons-spelbord. Spelers kunnen net zoals in de Borderlands-games er lekker op los schieten en veel wapens looten. Vaste castleden worden dit keer omgewisseld met een eigen personage die je in een character creator kan maken. Er zijn zes classes die voor het eerst gemixt en gematcht kunnen worden. Naast het gebruiken van verschillende spells zijn er nu ook voor het eerst melee-wapens. De game draait om Tiny Tina, ingesproken door Aloy’s Ashley Burch, die controle heeft over het spelbord en daardoor de spelwereld beïnvloed. Zoals altijd kan de game samen gespeeld worden met maximaal vier spelers.

Gamereleases overzicht

Dinsdag

Donderdag

Vrijdag

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
1 jaar geleden

Ik ben wel benieuwd naar Ghostwire Tokyo, maar voorlopig ga ik m niet kopen.

Rainking
1 jaar geleden

Ghostwire: Tokyo gaat zeker een keer in huis komen. Ik ben ook wel benieuwd waar de nieuwe studio Unseen mee gaat komen. Dat is de studio van die vrouw die Ghostwire: Tokyo destijds aankondigde, toen ze nog bij Tango Gameworks zat.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Rainking

Screenshot Sunday #48

Terug in de tijd: de originele Harry Potter pc-trilogie