in , , , ,

De gamereleases van deze week

Dit zijn de gamereleases van deze week. Een handig overzichtje waar je meteen kan zien welke games er deze week verschijnen. Op zoek naar een nieuwe game, of heb je er een besteld?

Weekreview

Deze week staat voornamelijk in het teken van Lego Star Wars: The Skywalker Saga. De nieuwe Lego Star Wars-game is een compleet pakket van alle drie de trilogieën en verschijnt dinsdag 5 april. Elke episode (of film) bevat 5 missies, in totaal dus 45. De gameplay is behoorlijk op de schop genomen door onder andere de combat te verfijnen. Zo zijn er heuse combo’s met lightsabers en tijdens het schieten zit de camera achter de schouder van het personage om beter te kunnen richten. Er zijn verschillende planeten vrij te ontdekken, waaronder Tatooine, Endor, Kashyyk, Coruscant en schepen zoals de Death Star. In totaal zijn er 300 speelbare personages en worden er meerdere toegevoegd uit andere Star Wars-producties in de vorm van DLC.

Donderdag kunnen we donderdag Chrono Cross herbeleven! Chrono Cross: The Radical Dreamers Edition betreft een remaster van de klassieke Square Enix-rpg Chrono Cross, dat oorspronkelijk in 1999 op de PlayStation verscheen voor louter Japan en de Verenigde Staten. De remaster verbeterd onder andere de 3D-modellen van de personages, de muziek, de gevechten opties om van grafische instellingen te wisselen. De text-adventure Radical Dreamers, een spin-off die oorspronkelijk uitkwam op de Satellaview-add-on voor de SNES, is ook inbegrepen in de remaster.

We kunnen wel weer drie nieuwe games claimen op PlayStation Plus. In Hood: Outlaws en Legends speel je in twee teams van vier tegen elkaar om goud te stelen uit bepaalde kampen of kastelen. Deze worden bewaakt door NPC’s en moet je al sluipend de gebieden zien te infiltreren. Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated is een remake van het origineel dat voor de Xbox 360, PS3 en GameCube verscheen, een lekkere platformer! Slay the Spire is een roguelite deckbuilder waarin je een toren beklimt en tegen vijanden vecht op elke verdieping. Door betere kaarten te verzamelen wordt je sterker en kom je dus hoger, zeker het checken waard! Vergeet ook niet je oog te werpen op Chinatown Detective Agency, een erg sfeervolle detective-game.

Gamereleases overzicht

Dinsdag

Donderdag

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 1 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dunke
1 jaar geleden

Mooie dagen! Lego Star Wars is pre-loaded and ready. Slay The Spire op PS+ is leuk, wil die game al een tijdje proberen. Chrono Cross lijkt me leuk, dus die gaat op het lijstje.

Rainking
1 jaar geleden

The House Of The Dead Remake ben ik op zich wel benieuwd naar. Het eerste deel heb ik nooit gespeeld. Het vervolg heb ik wel vaker in Scheveningen gespeeld. Ik vond het dan altijd leuk om in mijn eentje te dual wielden, John Woo-style! Niet dat ik daardoor veel verder kwam, maar het was gewoon leuk om te doen.

De PS Plus spellen wil ik ook wel even uitproberen.

Coola’s ranking van de AC Franchise (worst to best) deel 2

Mijn liefde voor Nintendo, de knappe, kinderachtige en prutserige koppen uit Kioto