in , , , ,

De gamereleases van deze week

Dit zijn de gamereleases van deze week. Een handig overzichtje waar je meteen kan zien welke games er deze week verschijnen. Op zoek naar een nieuwe game, of heb je er een besteld?

Week-review

We kunnen lekker op de games die we al spelen blijven focussen. Deze week gebeurt er namelijk helemaal niks. De enige noemenswaardige game is Cat Cafe Manager. Waarom? Nou allereerst omdat het om katten draait, wie wil dat nou niet. Nog belangrijker is dat de game van Nederlandse bodem komt. Cat Cafe Manager wordt ontwikkeld door het Utrechtse Roost games en draait om het managen van een katten-café. Nee, niet een café waar katten de klanten zijn. Het is een café waar klanten tussen de katten zitten te eten. Dat gaat natuurlijk gepaard met een aandoenlijke grafische stijl. Anderhalf jaar geleden sprak Gamer.nl met drie mensen achter de game. Dat interview kan je hier teruglezen.

En dat was ‘m eigenlijk wel. Naast Cat Cafe Manager is vooral de Switch aan de beurt, zij het ports van bestaande games. Zo krijgen we dinsdag 13 Sentinels: Aegis Rim en donderdag Tormented Souls. Misschien interessanter zijn de games die op Game Pass verschijnen. Dinsdag kunnen we aan de slag met Life is Strange: True Colors. In dit deel van de Life is Strange-franchise besturen spelers Alex Chen in het dorpje Haven Springs. Het betreft een vertakkend verhaal waar spelers verschillende keuzes voorgeleged hebben. De gimmick in deze game is dat Alex emoties van andere mensen kan ‘lezen’ en manipuleren.

Ook leuk is Lost in Random, dat vanaf donderdag te downloaden is op Game Pass. De wereld van Lost in Random draait allemaal om de worp van een dobbelsteen. Mensen die 1 gooien komen in het armste rijk terecht terwijl mensen die 6 gooien in het rijkste koninkrijk komen. Wanneer Evens zusje Odd een 6 gooit en meegenomen wordt door de koninging, gaat Even op reis door de 6 rijken om haar terug te halen. Tijdens combat moet de speler dobbelstenen gooien om wapens te verkrijgen. Door kaarten te verzamelen, komen er nieuwe wapens en vaardigheden beschikbaar. Afhankelijk van wat je gooit met de dobbelsteen krijg je een van de kaarten. Gooi je 1, dan krijg je een simpel zwaardje, maar gooi je 3, dan kan je een krachtige spell of een flinke hamer krijgen.

Gamereleases overzicht

Dinsdag

Donderdag

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

I.G Q&A – Welke game heeft de beste humor?

PlayStation-man koopt zijn eerste Xbox