in , , ,

De gamereleases van deze week

Gamereleases overzicht

Komkommer-april gaat rustig door met wederom een weekje zonder gigantische releases. De week wordt pas noemenswaardig op woensdag omdat we dan weer in Star Wars: The Force Unleashed kunnen duiken. De game verscheen oorspronkelijk in 2008 voor onder andere de Xbox 360, PlayStation 3 en de Wii. Laatstgenoemde had speciale ondersteuning voor de Wii-controller waarbij spelers speciale bewegingen kunnen uitvoeren om zo de game te besturen. Deze versie wordt eigenlijk simpelweg geport naar de Switch met wederom ondersteuning voor motion controls. The Force Unleashed draait om de krachtige Starkiller, een sith die in het geheim wordt opgeleid door Darth Vader. De game is een lineaire actie-rpg waarin het maken van combos met je lichtzwaard en het gebruiken van de Force de boventoon voeren. De game werd voornamelijk geprezen om het stemwerk van de stemacteurs.

Vrijdag kan iedereen aan de slag met Winkeltje: The Little Shop. Het mag duidelijk zijn dat de game van een Nederlandse ontwikkelaar komt. Sassybot is gevestigd in Breda en brengt ons deze leuke shop manager. Winkeltje: The Little Shop draait, zoals de titel al weggeeft, om het managen van een winkeltje. In een fantasy setting is het aan jou om meer klanten te trekken door je winkelte te upgraden, decoreren en uit te breiden. Daarnaast zul je ook bezig zijn met crafting, farming en krijg je te maken met seizoensgebonden opdrachten. De game was al een tijdje uit in de vorm van early access op PC maar is vanaf vrijdag ook te spelen op PS4, Xbox One en Nintendo Switch.

Tot slot krijgen we (ook vrijdag) de current-gen-versies van Chernobylite. Chernobylite speelt 30 jaar na de gebeurtenissen van de Chernobyl-explosie af. Spelers besturen Oekraïense fysicus Igor Khymynuk, die terugkeert naar Chernobyl om te zoeken naar zijn partner. Spelers zullen in het gebied van Chernobyl op ontdekking gaan terwijl ze looten en vechten tegen “Stalkers” en militair personeel. Tot slot is het verhaal nonlineair en wordt deze aangepast op basis van de keuzes van de speler.

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

I.G Q&A: Wie is je favoriete bad guy?

Welke GBA-game wil je op Switch spelen?