in , , , ,

De gamereleases van deze week

Dit zijn de gamereleases van deze week. Een handig overzichtje waar je meteen kan zien welke games er deze week verschijnen. Op zoek naar een nieuwe game, of heb je er een besteld?

Week-review

De belangrijkste release van deze week is de (instant classic) Nintendo Switch Sports die vrijdag verschijnt. Het nieuwe deel in de Sports-franchise bevat 6 sporten. Drie van deze kennen we uit de voorgaande delen Wii Sports en Wii Sports Resort, namelijk bowlen, tennis en chumbara. Tennis en bowlen zijn natuurlijk essentieel dus het is fijn dat die aanwezig zijn. De drie nieuwe sporten zijn batminton, voetbal en volleybal. Naast een lokale multiplayer-modus is er ook ondersteuning voor online spelen en zelfs een battle royale-modus (lees: afvalrace) beschikbaar.

Woensdag verschijnt er een nieuwe game in de Vampire: The Masquerade-franchise. Bloodhunt is (weer) een gratis battle royale-game waarin vampiers het opnemen tegen een entiteit die de vampiers wil uitroeien. Bloodhunt moet een soort hero shooter zijn waarin spelers speciale vaardigheden kunne inzetten in de straten van Praag. Teams kunnen bepalen of ze andere teams neerschieten of gaan samenwerken tegen de eindbaas. De game komt exclusief uit voor PS5 en PC.

Bugsnax maakt ook een debuut op Xbox en Switch. De vrolijke (maar vreemde) snax-game draait om het vangen en verzamelen van de verschillende Bugsnax. Tegelijk met de Xbox- en Switch-release van de game, komt de eerste gratis uitbreiding The Isle of BIGsnax uit voor alle platformen. Verder verschijnt er een (soort van) remaster van het sterk ontvangen The Stanley Parable uit onder de noemer Ultra Deluxe. De remaster bevat naast opgepoetste graphics ook extra content dat nog niet eerder uitgebracht is. In de game bestuur je een kantoormedewerker die opdrachten uitvoert die worden gegeven door een narrator. Het is aan de speler om te bepalen of ze de taken volgen of hun eigen weg in slaan. Op basis van deze keuzes kan het verhaal dus aangepast worden.

Overzicht

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 1 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
BrutalRage
BrutalRage
1 jaar geleden

Oeh, ik dacht dat er voorlopig niks voor mij uit zou komen. Dune spice wars, gimme gimme gimme. (zeer goede herinneringen aan dune 2).

Rainking
1 jaar geleden

Voor mij zit er niet echt iets tussen, maar dat nieuwe Dune spel zou nog wel eens hoge ogen kunnen gooien.

Screenshot Sunday #51

De 3 settings in games die je altijd uit moet zetten