in , , , ,

De gamereleases van deze week

Week-review

Een nieuwe maand, een nieuwe week en nieuwe games. Ook komen er deze week veel games voor PS Plus en Game Pass beschikbaar. Als we het over nieuwe games hebben valt Trek to Yomi het meeste op. Trek to Yomi is een side-scroller dat plaatsvindt tijdens de Edo periode in Japan. De jonge krijger Hiroki gaat op reis om op zoek te gaan naar de mensen die zijn dorp met de grond gelijk hebben gemaakt. De stijl is erg interessant door het zwart-witte, filmische effect dat je ziet. Spelers kunnen verschillende lichte en zware aanvallen uitvoeren met hun katana en ook de richting van hun aanvallen bepalen. Beide Hiroki en zijn tegenstanders kunnen aanvallen blokkeren op basis van hun houding en daarom is het belangrijk om je houding aan te passen op basis van de tegenstander. Denk aan hoe dat bij For Honor werkt! De game komt ook direct op Game Pass te staan en dat is erg gunstig.

Op pc verschijnt 5 mei Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhunters. Het betreft een reboot van Warhammer 40,000: Chaos Gate uit 1998. In de game besturen spelers een squad van Grey Knights die ze naar eigen wensen kunnen aanpassen. Zo kan je je squadleden laten specialiseren in vier verschillende classes. De game in gothische wereld waarin de Grey Knights strijden in turn-based-gevechten tegen de troepen van Nurgle, die een plaag willen verspreiden in het sterrenstelsel The Bloom.

Fysieke gameverzamelaars rejoice! Sifu: Vengeance Edition komt dinsdag uit voor PlayStation 4 en 5. Sifu verscheen eerder al voor PS4, PS5 en pc, maar dat was alleen een digitale release. VOor PS4 en PS5 krijgen we nu dus een fysieke versie in de vorm van Vengeance Edition. Deze speciale editie bevat de game, een steelbook, The Art of Sifu artbook, 3 lithografen en een digitale soundtrack. Verder krijgen we deze week weer nieuwe PS Plus- en Game Pass-games. Vergeet bijvoorbeeld niet Loot River te checken en Tribes of Midgard met wat vrienden te gaan spelen!

Overzicht

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 2 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rainking
1 jaar geleden

Trek To Yomi en de fysieke versie van Sifu wil ik zeker een keer halen. Ben alleen op het moment nog aan het sparen voor een andere auto, dus de laatste maanden koop ik amper wat. Ik heb alleen een uitzondering ergens voor gemaakt en mogelijk komt die komende zondag voorbij bij een bepaalde wekelijkse post, ghehehe.

Screenshot Sunday #52

Coola’s ranking van de AC Franchise (worst to best) deel 3