in , , , ,

De gamereleases van deze week

Overzicht

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Tips van Mol

We zijn were terug van weggeweest en dat is maar goed ook, want er staat weer een lekkere week voor de deur. De belangrijkste release van deze week is ongetwijfeld een gloednieuwe Mario Strikers: Battle League Football. Waarom “Football” er per sé achter moest in de subtitel is een goede vraag, maar het maakt de game niet minder of meer. In de nieuwe voetbalgame kan je vooral harde schoten uitvoeren, met acht man tegelijk spelen en zelfs een club vormen met je vrienden. Ik denk niet dat ik nog meer moet uitleggen waarom je deze game moet checken. Kom op, het is Mario Strikers.

Diezelfde dag verschijnt ook The Quarry, de nieuwe game van Supermassive Games. In de game bestuur je negen jongeren die bij een Quarry zitten te chillen. Heel leuk en aardig tot er gekke en enge dingen gebeuren. Als speler moet je veel keuzes maken die invloed hebben op het verhaal, maar ook de relaties tussen de personages. Supermassive heeft gezegd dat er zo’n tien verschillende verhaallijnen mogelijk zijn per personage en er maar liefst 186 eindes te beleven zijn. Daarvoor zijn meer dan 1000 scriptpagina’s geschreven. De game is dus kort, maar met hoge replay-waarde.

Overige noemenswaardige releases zijn onder andere de Switch-port van Star Wars: Knights of the Old Republic 2 en de heruitgave van Spellforce III – Reforced. Misschien opvallender is de release van een nieuwe Postal. Dat lees je goed. Postal: Brain damaged verschijnt donderdag voor PC en moet “throwback graphics” combineren met moderne, snelle gameplay.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 1 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rainking
1 jaar geleden

The Quarry zal ik zeker een keer oppikken. Hopelijk is die net zo “leuk” als Until Dawn.

Lavalera
1 jaar geleden

Enige wat me lichtelijk interesseert is the quarry maar die spellen zijn mij te kort om daar 70 euro voor te betalen dus die haal ik wel een keer in een deep sale

Screenshot Sunday #57 (Rainking Edition)

Wat spelen we dit weekend? 11 en 12 juni