in

De gamereleases van deze week

Dit zijn de gamereleases van deze week. Een handig overzichtje waar je meteen kan zien welke games er deze week verschijnen. Op zoek naar een nieuwe game of wordt het voor jou een “oh ja! die krijg ik deze week op de mat!”

Weekreview

Terwijl de drukke maand februari steeds dichterbij komt, zijn de weken ervoor nog altijd ietwat rustig. Ook deze week zijn er amper grote titels die verschijnen. Op eentje na. Vanaf donderdag kunnen we aan de slag met Rainbow Six: Extraction. Daar waar je tegen andere spelers vecht in Siege, ga je hier de strijd aan met aliens genaamd Chimera Parasites. Extraction is een tactische co-op shooter waarbij je naar verschillende “excursion zones” gaat waar je taken moet uitvoeren terwijl de Chimera Parasites je achterna zitten. Het is misschien niet de Rainbow Six-game die je gewend bent, maar als je van een beetje raggen tegen alines houdt, en vrienden hebt die daar ook wel zin in hebben, dan ga je ongetwijfeld veel plezier hebben met Extraction. Ook goed nieuws: voor Xbox-eigenaren is de game vanaf dag 1 gratis te downloaden met Game Pass!

Toch iets minder van het schieten? Dan kan je diezelfde donderdag eventueel beginnen aan Expeditions: Rome, een turn-based rpg dat zich verassend genoeg afspeelt in Rome. Ik heb zelf niet al te veel met het genre, maar het ziet er nog best goed uit! Ook donderdag (ja, alles komt donderdag uit deze week) kan je op PC aan de slag met WARNO. Een WOIII-RTS (dank Melvin) die volledig inzet op realisme. Je moet ervan houden.
Verder verschijnt Windjammers 2 voor consoles en PC. Het is een vervolg op Windjammers, dat meer dan 25 jaar geleden verscheen voor de Neo Geo. In deze frisbeegame probeer je de frisbee in het net van je tegenstander te gooien. Het is eigenlijk een soort Air Hockey

Om toch nog met een grote game af te sluiten is het de Hitman Trilogy Collection. Deze collectie bestaat uit de drie Hitman-games van de afgelopen jaren. Het mag dan wel gewoon een heruitgave zijn van de drie games, maar hij komt wel op Game Pass beschikbaar. Kortom: voor zo’n matige week als deze is het een uitstekende week voor mensen met Game Pass. Ook zullen alle drie de Hitman-games speelbaar zijn in VR op PC via Steam! Wel minder: de collectie is alleen digitaal verkrijgbaar.

Gamereleases overzicht

Dinsdag

Donderdag

Leuke post? Drop een hartje

Score: 3.7/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
MonsterCrab
1 jaar geleden

Fuck yeah Windjammers 2! Die mag iedereen wel even op zijn/haar radar zetten. Arcadey multiplayerfun

COSMIC_TSAR
1 jaar geleden

Nobody Saves the World zou hier toch ook wel genoemd mogen worden. Nog een titel die het proberen waard lijkt, zeker via Game Pass, want ook dit is weer een day one titel 🙂

MelvinChowder
MelvinChowder
1 jaar geleden

WARNO lijkt mij geen WW2 shooter maar een WW3 RTS 🙂

Screenshot Sunday #40

Eigen muziek tijdens het gamen?