in , , , ,

De gamereleases van deze week

Dit zijn de gamereleases van deze week. Een handig overzichtje waar je meteen kan zien welke games er deze week verschijnen. Op zoek naar een nieuwe game of wordt het voor jou een “oh ja! die krijg ik deze week op de mat!”

Weekreview

Je zal waarschijnlijk nog bezig zijn met Pokémon Legends: Arceus. In dat geval heb ik goed en slecht nieuws. Het goede nieuws is dat er deze week niet veel games verschijnen. Het slechte nieuws is dat de games die wel verschijnen veelbelovend zijn. Allereerst krijgen we dinsdag Life is Strange Remastered Collection. Deze collectie bevat remasters van 2015’s Life is Strange en de prequel Life is Strange 2 die in 2017 verscheen. Naast verbeterde graphics zullen de games volledige motion captures hebben voor de gezichten van de personages. Bepaalde puzzels zijn verbeterd en eerder uitgebrachte bonus content zit inbegrepen in de collectie. Voor de mensen die de Ultimate Edition van Life is Strange: True Colors hebben aangeschaft zal de collectie gratis beschikbaar zijn! Dat is geen pre-order bonus, ook als je na release de Ultimate Edition koopt zal je de Remastered Collection erbij krijgen.

Vrijdag verschijnt het langverwachte vervolg op Dying Light. Dying Light 2 komt eindelijk uit na een flinke vertraging en brengt het concept van free-runnen in een zombie apocalypse naar een nieuw niveau. De nieuwe stad heeft grote gebouwen die tientallen meters de lucht in steken. Hierdoor krijg je nieuwe klim mogelijkheden zoals een soort parachute en grappling hook. Ook belooft de game vertakkingen van verhalen te bieden door de speler keuzes te geven die impact hebben op de wereld en het verhaal. Een van de bekendste onderdelen van het eerste deel is dat de game volledig in 4-speler co-op gespeeld kan worden. Dat zal hier ook mogelijk zijn en samen was deel 1 in ieder geval nog leuker! Shameless plug: deze week verschijnt mijn review Dying Light 2 op Gamer.nl. Daarin kan je precies lezen wat ik ervan vind!

Onder de indiegames verschijnt vrijdag ook Cheftastic!: Buffet Blast. Cheftastic combineert het top-down arcadeshooter-genre met moderne graphics in een smakelijk stijltje. Niet de meest bijzondere game maar misschien leuk om op te pakken. Een dag eerder komt Sherlock Holmes: Crimes & Punishments naar de Switch en dat is wel interessant. Nu kunnen we onderweg mysteries oplossen als de enige echte Sherlock en zijn partner John Wattson. Mocht je heel veel zin hebben in de game: hij is tot 10 februari 15% goedkoper in de eShop.

Gamereleases overzicht

Dinsdag

Woensdag

Vrijdag

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

2 reactie

Laat een reactie achter

Geef een reactie

IG Q&A: Welke games worden teruggehouden door de graphics?

PlayStation koopt Bungie