in , , , ,

De gamereleases van deze week

Dit zijn de gamereleases van deze week. Een handig overzichtje waar je meteen kan zien welke games er deze week verschijnen. Op zoek naar een nieuwe game of wordt het voor jou een “oh ja! die krijg ik deze week op de mat!”

Weekreview

De laatste week van deze geweldige game-maand gaat van start met dé uitbreiding voor Destiny 2: Witch Queen. In deze DLC zullen spelers het eindelijk opnemen tegen de titulaire vijand, de koningin van de Hive Savathun. Naast een epische nieuw verhaal dat plaatsvindt in een nieuwe locatie, kunnen spelers aan de slag met een nieuw crafting-systeem voor het maken van wapens. Ook nieuw zijn de vijanden die light-krachten hebben. Voor het eerst zijn de guardians niet meer de enige met speciale krachten. Tot slot zijn er nieuwe dungeons, gear en wordt de void-klasse herzien van updates.

Maar misschien wel de belangrijkste release van deze week is zonder twijfel Elden Ring op vrijdag. De nieuwe Soulsborne van FromSoftware wordt voor het eerst in de franchise een openwereldgame. In Elden Ring kunnen zes verschillende rijken bezocht worden. Weg daarvan is de gameplay wel out vertrouwd. De bosses en mini-bosses zijn weer lekker pittig, tijdig weg rollen of aanvallen blokkeren zijn van groot belang en zal de game volledig co-op met drie vrienden gespeeld kunnen worden. Door de introductie van een open wereld is er nu ook een kaart waar je locaties op kan markeren. Daar kunnen we nu naartoe reizen op een paard. Tot slot maakt de stealth-gameplay die we kennen van Sekiro ook een terugkomst. Kortom: een compleetpakket!

Tot slot zijn er nog wat kleinere games die deze week verschijnen. Niet heel klein is de horrorgame Martha is Dead. Deze kwam recent nog in het nieuws omdat de PlayStation-versies aangepast moesten worden volgens de ontwikkelaar. Sony was mogelijk niet tevreden met de enge en lugubere kant van de game. De game verschijnt nog steeds op donderdag, maar zal voor de fysieke PlayStation-versies een vertraging oplopen. Grid Legends moet de concurrentie vrijdag aangaan met Elden Ring, dus deze zal voor de meeste mensen onder de radar vliegen.

Gamereleases overzicht

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
2 jaren geleden

Elden Ring komt sowieso in huis, maar eerst Horizon uitspelen (en ook nog Deathloop). Grid Legends lijkt me ook wel leuk. Wel weer eens zin om te racen.

Rainking
2 jaren geleden

Kreeg net een mailtje dat Record Of Lodoss War: Deedlit In Wonder Labyrinth vandaag verstuurd wordt. Jeeeeeuuuujjj!

Oh ja, deze week krijg ik ook nog een nieuwe indie titel binnen. Elden Nogwat. Heeft niet zoveel exposure gekregen, dus die zal wel langs de meesten heen gaan, hahaha.

Erik07
Erik07
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Haha, het ziet er best tof uit eigenlijk, maar die naam!! Ik had er echt nog nooit van gehoord.

Erik07
Erik07
2 jaren geleden

Horizon, Dying Light, Elden Ring en Cyberpunk. Stuk voor stuk lange games.. ik geloof dat ik nog wel even zoet ben.

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  Erik07

De komende maanden genoeg te doen.

IG Q&A: Komt de current-gen update van Cyberpunk 2077 op het verkeerde moment?

Deze website laat je vrij rondvliegen in gamewerelden