in

De I.G Member Content Verkiezing – Juni 2021

De maand juni is voorbij en dat betekent dat we weer mogen stemmen op de beste artikelen van de maand. Ook deze maand krijgt de winnaar weer een giftcard voor platform naar keuze ter waarde van 50 euro. Vorige maand ging Dokter Caspari met de prijs naar huis met zijn illustratie waarin hij 42 franchises had verstopt. Wie verdient hem deze maand? Jullie mogen stemmen!

Wat is de Member Content Verkiezing?

Na elke maand kijken we terug op de artikelen die in de maand zijn geplaatst en gooien we er een verkiezing bij. De leden van Inside.Gamer schrijven altijd leuke en boeiende artikelen. Deze lichten we graag nog een keer uit. Daarnaast vinden we het leuk om de schrijvers te belonen met een prijs.

De prijs is doorgaans een giftcard voor platform naar keuze ter waarde van 50 euro. Ben jij een Switcher? Een van de 12 PS5-eigenaren? Een Game Passer? Of behoor je tot PC Masterrace? Geen zorgen! Jij mag zelf kiezen waarvoor jij een giftcard wilt.

Hoe werkt het?

Simpel! Schrijf waarover je wilt schrijven. Een review, achtergrondartikel, column of zelfs een illustratie met gamefranchises. Aan het begin van de nieuwe maand lichten wij de beste artikelen uit en volgt er een poll waar je jouw stem kan uitbrengen. Deze poll vind je onderaan deze post. Stemmen kan altijd een week lang, dus tot 8 juli in dit geval!
De volgende maand zal er weer een verkiezing komen.

Hieronder volgen de artikelen van de maand juni. Elk artikel heeft een korte samenvatting wat je kan verwachten. Als je op de titel klikt (die blauw is) kom je bij het hele artikel terecht, zodat je die rustig kan lezen.

De artikelen van deze maand

Eerste video game ervaringen – Rainking

Rainking trapte afgelopen maand af met zijn eerste videogame-ervaringen. Rainking komt uit 1978 en dat geeft hem genoeg klassieke eerste game-ervaringen. Neem een trip down the memory lane in Rainkings artikel met zijn persoonlijke ervaringen gepaard met foto’s. Het is ook een perfect artikel om de verhalen van de rest van de leden te lezen, want de comments staan vol met ervaringen.

Hoe cijfers mijn keuzes beïnvloeden – Luigi1985

Een ander interessant onderwerp: de invloed van cijfers/ratings van games, films of series. Luigi legt je in zijn artikel uit hoe deze cijfers zijn keuzes ontzettend beïnvloeden in media. Hij praat niet alleen over games, ook wordt er uitgebreid gepraat over films en series. Ook ik geef toe soms een game of film over te slaan door matige cijfers. Als jij dat net als ik en Luigi ook voelt, moet je dit artikel zeker checken!

Hoe twee games die ik geweldig vind een zure nasmaak hebben gekregen – Coola

Een gevoelig artikel van Coola. Hij verloor zijn vader kortgeleden, waar al onze gedachten naar uit zijn gegaan. Coola had de moed om het verlies te uiten in dit stuk. Coola laat zien dat games verbonden zijn aan herinneringen, mensen, naasten. Als we deze mensen verliezen, kan het spelen van die games opeens minder leuk worden. Ook een prachtig gebaar van de community in de comments met alle steun en lieve woorden.

Game titels in Emoticons – Michael-Raymond-Clayton

Soms hebben we gewoon zin in even wat fun. Dat heeft Dokter Caspari al twee keer bewezen met zijn illustraties. Michael-Raymond-Clayton kwam deze maand met een soortgelijk spelletje. We moesten gamefranchises raden aan de hand van een stel emoji’s. De leden leken het best goed te doen, al bleken sommige wel wat pittiger te zijn. Probeer het zelf maar!

Digitale vs Fysieke game releases – SamuraiPizzaCat

Het viel SamuraiPizzaCat op dat Devolver’s Demon Throttle alleen fysiek verkocht zou worden voor de Switch, en dan wel geregeld door Special Reserve Games. Dit begon een beetje te steken bij Samurai. Genoeg reden voor hem om een artikel te schrijven over digitale en fysieke games en dan met name over Special Reserve games en Limited Run Games. Twee bedrijven die fysieke games uitbrengen van doorgaans digital-only games. Wil je weten waarom? Dat lees je in zijn artikel.

OlliOlli World Preview – rvg1983

Rvg kwam met een OlliOlli World preview. De skateboard game die later dit jaar uit moet komen voor alle moderne platformen. Het is een uitgebreide preview die niet alleen kort de eerste twee games benoemd, maar ook de franchise in z’n geheel uitlegt. Met veel plaatjes van de geweldige stijl die game heeft, is dit een artikel die je moet checken.

Column: De dubbele generatiekloof – Luigi1985

Luigi kon afgelopen maand zijn PlayStation 5 eens goed testen door de nieuwe Ratchet & Clank. Zoals we allemaal ondertussen wel weten: de game ziet er feilloos uit. Nadat hij de game eventjes gespeeld had ging hij Metroid spelen op de 3DS. Het was even schrikken. Nintendo heeft altijd al achtergelopen met graphics ten opzichte van de rest, maar is dat erg? Luigi geeft zijn take in dit stuk.

Welk spel kun je blijven spelen? – Rainking

Ken je dat? Dat je een game met ontzettend veel plezier opnieuw kan spelen. En nog een keer, en nog een keer. Deze keer een andere build, de andere keer een compleet nieuw personage, en de andere keer een andere speelstijl. Of gewoon omdat je er niet genoeg van kan krijgen. Rainking heeft een leuk verhaal over welke game dit voor hem is. Bloodborne is een game waarvan hij nooit dacht dat hij het leuk zou vinden, omdat hij een “filthy casual” is (volgens hem!). Toch noemde hij deze game in dit uitgebreide artikel. Ook in de comments waren er boeiende en uitgebreide reacties.

Review: Duke Nukem: Forever – Blasterjackson

Vorige maand vonden we Blasterjackson in de Member Content Verkiezing met maar liefst drie reviews van Darksiders-games. Ook deze maand had hij weer een gedetailleerde review geschreven van Duke Nukem: Forever. “Duke Nukem: Forever is een verschrikkelijke game. Dit is een feit waar ik, na jaren dezelfde geluiden te hebben gehoord, nooit aan getwijfeld heb. Waarom zou ik?” En toch eindigt hij met een 74/100. Benieuwd waarom? Lees dan de review.

Hideo Kojima: gek of geniaal? – Janucci

Janucci sluit deze verkiezing af met zijn kort maar krachtige vraagstuk over Hideo Kojima. Iemand die ooit als meesterbrein werd gezien. De verdeeldheid is sinds Death Stranding groter dan ooit. Mensen begonnen aan hem te twijfelen. Is deze ‘walking simulator’ wat we wilden? Janucci weet het anders wel: Kojima heeft zijn beste tijd gehad. In de comments was een boeiende verdeeldheid te vinden.

En dat waren de beste artikelen van deze maand! Er was natuurlijk ook veel discussie rondom E3. Al waren dat meer algemene topics. Het is nu tijd om te stemmen voor de winnaar van de Member Content Verkiezing van juni 2021. Net als vorige maand kan je dit doen door hieronder in de poll te stemmen.

Je kan stemmen tot 08-07-2021 – 14:00

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

20 reactie

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Prestaties Flight Simulator gaan dankzij aankomende update vooruit

PlayStation koopt Nederlandse studio Nixxes Software