in , , , , , ,

De Inside.Gamer eindejaarsspecials

Morgen staan onze goedheiligman en zijn Pieten weer voor de deur. Dat betekent dat het einde van het jaar nadert en dat we weer terug en vooruit mogen blikken. 2023 is een jaar met ontzettend veel toppers gebleken en in 2024 komt er waarschijnlijk ook genoeg moois uit.

Maar wat waren de jullie mooiste titels? Wat zijn de grootste verrassingen geweest? Wat viel enorm tegen? Waar kijk je het meest naar uit.

Ik zou hier graag een reeks van artikels van maken, maar daar kan ik jullie hulp bij gebruiken. Vul daarom voor 16 december 2023 dit formulier in en dan maak ik er iets moois van. Let op! Gelieve in een korte alinea (6-8 regels) jullie keuzes toelichten.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 4.2/5 volgens 5 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lavalera
2 maanden geleden

Heel erg goed idee Luigi! Ik was zelf al een beetje aan het rommelen met een beetje niet serieuze award post. Maar die laat ik nu wel voor wat het is en heb vandaag je lijstje ingevuld 🙂 Ben benieuwd naar de andere meningen, maar weet al wel dat mijn lijstje anders is dan de meeste mensen hier haha.

Rainking
2 maanden geleden
Antwoord aan  Lavalera

Ik had laatst al een klein beetje gewerkt aan een eventuele post over de spellen waar ik komend jaar naar uitkijk. Mogelijk werk ik die nog helemaal uit en plaats ik ‘m nog, maar moet ‘t nog even aankijken.

Lavalera
2 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

Dat lijstje zou voor mij nog vrij klein zijn. Vooral januari en februari zit redelijk vol en daarna weten we nog vrij weinig. Ik denk wel dat we met de tga een aantal aankondigingen krijgen. Zo verwacht ik sowieso een release datum van Hellblade 2 en Avowed aangezien Microsoft gezegd heeft met nieuws te komen. Dus het lijstje kan zo anders of groter worden

Rainking
2 maanden geleden

Cool, hier ga ik de komende dagen even voor brainstormen.

Dragon_Martin
Dragon_Martin
2 maanden geleden

Ik heb zoals elk jaar bijna geen games gespeeld die dit jaar zijn verschenen dus kan niet echt iets bijdragen aan dit topic.

Toch ben ik benieuwd naar het resultaat en het bijhorende artikel!

Kunstschilder1987
2 maanden geleden

leuke opzet! ik ga zeker ook wat insturen, goed bezig luigi!
en niet stiekem alle superlatieven naar je familie laten gaan he 😉 haha

Kunstschilder1987
2 maanden geleden

je hebt post iig 1x 🙂

adutchman
adutchman
2 maanden geleden

Leuk initiatief! Zojuist het formulier verzonden.

Screenshot Sunday #133

Stelling van de week: Nu kan ik niet meer wachten op GTA VI