in

Stem nu voor de Inside.Gamer Membercontent verkiezing – Mei 2021

We zijn officieel aangekomen in het zonnige juni. Met mei achter de rug kunnen we nu allemaal stemmen op jouw favoriete artikel van de afgelopen maand! Halverwege mei kondigden we namelijk deze verkiezing aan en elk membercontent-artikel die geplaatst was in mei kan meedoen! In die tijd hebben jullie leuke, diepgaande of grappige stukken geplaatst die we allemaal met plezier gelezen hebben. Nu is het aan jullie om te stemmen.

Hoe werkt het?

Onderaan dit artikel zal je een poll vinden waarop jij je stem kan uitbrengen. Natuurlijk lichten we eerst alle artikelen kort uit met een linkje naar het artikel, zodat je deze nog in alle rust kan lezen, mocht je dat willen.

Je kan stemmen tot 8 juni. Dus tot volgende week. Dan wordt natuurlijk ook de winnaar bekendgemaakt!

De winnaar krijgt een giftcard ter waarde van 50 euro voor een platform naar keuze. Ben jij een Switcher? Een van de 12 PS5-eigenaren? Een Game Passer? Of behoor je tot PC Masterrace? Geen zorgen! Jij mag zelf kiezen waarvoor jij een giftcard wilt.

Hieronder volgen alle artikelen. Klik op de titel van elk artikel om direct door te springen naar het artikel. Zo kan je alles nog even rustig doorlezen.

De deelnemende artikelen

Review: Darksiders II: Deathinitive Edition – Blasterjackson

Blasterjackson schrijft zoals we weten graag gedetailleerde en persoonlijke reviews. In deze review van de Deathinitive Edition van Darksiders II neemt hij de game onder de loep en geeft het een 86/100. Weten waarom? Lees vooral de review door op de koptitel te klikken.

Hoe belangrijk is een specifieke gaming community voor jou? – Janucci

Content waar discussie wordt aangespoord genieten wij erg van. Het is altijd leuk en interessant om de meningen van de community te weten over interessante vraagstukken. Over communities gesproken, Janucci kwam met de vraag hoe belangrijk zo’n community voor jou is. Hij kwam met wat voorbeelden van hemzelf, en ook in de reacties waren wat meningen gedeeld!

Mijn onvergetelijke gamemomenten #4 – River cola, blauwe egels en straatgevechten – Luigi1985

In april kwam Gamerroelof met het initiatief om onvergetelijke gamemomenten de delen. Na twee opvolgers kwam Luigi1985 met het vierde deel in de serie. Hij nam een stap terug in de tijd en sprak over zijn kinderjaren waarin hij met zijn neef verscheidene spellen speelde tot “diep in de nacht” (voor die leeftijd). Een erg persoonlijk artikel. (En ik kan bevestigen: Cola en chips helpt ontzettend om lang te gamen op die leeftijd! Been there.)

Waarom hoor ik nooit iemand over deze game? – Dokter Caspari

Een terechte vraag als je een minder populaire game speelt en het ontzettend naar je zin hebt. Dokter Caspari schreef een mooi stuk over Kingdom Come: Deliverance. “Nu ik de game enkele weken heb gespeeld en de hoofdverhaallijn en alle mechanieken enigszins begrijp, moet ik zeggen dat ik best wel verrast en bij wijlen overdondert ben door deze titel.” Ook benieuwd? Klik op de titel!

REVIEW: Assassin’s Creed: Valhalla (groter is niet grootser) – Michael-Raymond-Clayton

MRC schreef begin mei deze stellige review over Assassin’s Creed Valhalla. Een grote game met veel verschillende meningen. Ondanks dat hij wel degelijk positief is over bepaalde punten, haalt hij ook scherpe punten aan de haak die je aan het denken zetten. Hij gaf de game uiteindelijk een mooie 7. Hele review lezen? You know the drill.

Column: Opperste concentratie – Luigi1985

“Wat een heerlijk spel is Donkey Kong Country: Tropical Freeze toch. Wat hebben ze die levels toch goed in elkaar gezet en wat ziet het er allemaal mooi uit. Vanavond even de persconferentie van Rutte kijken. Pff echt geen zin om morgen te werken. Morgen ook nog even hardlopen. Shit, ik vergeet te springen. Weer opnieuw beginnen en concentreren. Ja, het gaat goed. Hopelijk komt vandaag dat pakket nog binnen. De buurvrouw is ook niet echt knap of zo. Potjandrie val ik weer dezelfde afgrond in. Kom op. Nu concentreren! Albert Heijn is een veel fijnere winkel als de Jumbo…” Als ik aan het gamen ben, kan dit zo maar een greep uit mijn gedachten zijn, want soms ben ik totaal niet geconcentreerd en schiet ik geen steek op. Een heerlijk herkenbare intro op een kort maar krachtige column over concentratie tijdens gamen van Luigi1985!

Review: Darksiders III – Blasterjackson

Blasterjackson zat in mei in een Darksiders sfeer want hij volgde twee weken later nog zijn Deathinitive Edition-review op met de review van deeltje drie. “In grote lijnen mag Darksiders 3 dan wel dezelfde basis hebben als zijn voorgangers, maar het is duidelijk dat Gunfire zijn eigen stempel op de franchise heeft proberen te drukken, al vraag ik me af of dat te maken had met creativiteit of een VIP-kaartje naar moneytown.” Lees gauw de uitgebreide review als je dat nog niet gedaan had om erachter te komen waarom hij het een 78/100 gaf.

Bekentenissen van een Mass Effect maagd – Tielo

Als jij nooit echt Mass Effect heb gespeeld en het nu op het oog hebt door de Legendary Edition, is het verstandig dat je dit stuk gaat lezen. Hij schrijft zijn persoonlijke ervaringen en meningen over Mass Effect door het spelen van de Legendary Edition. Een perfecte hoek voor mensen die er ook aan zitten te denken. Ik zelf ben ook geïnteresseed in de trilogy nu.

Japanse games verzameling – Rainking

Je hebt digitale gamers, fysieke gamers, verzamelaars, en je hebt Rainking. Want hij heeft een ontzettend gave Japanse gamesverzameling. “Het begon als een grapje” legt hij uit. Samen met leuke anekdotes, ervaringen en veel foto’s van zijn verzameling, brengt hij ons mee op zijn onbedoelde verzamelavontuur van Japanse games. Een waar genot om te lezen voor alle retro-liefhebbers.

Resident Evil: Village en het survival horrorgenre – Mister Frowdo

Mister Frowdo had net als vele anderen Resident Evil: Village uiteindelijk uitgespeeld. In dit stuk deelt hij zijn ervaringen en meningen over het nieuwste deel in de franchise. Hij maakt er ook meteen een kleine horrorgames-gids van door andere horrorgames uit te lichten. Nieuw met horrorgames of wil je juist je horizon verbreden? Dan zal je toch echt dit artikel nog een keer door moeten lezen!

De zin en onzin van E3 – Tielo

Misschien wel het meest actuele stuk op het moment. De E3 gaat bijna van start. Sinds de pandemie en alle digitale livestreams waarin games worden aangekondigd, is het vanzelfsprekend dat het nut van E3 een vraagstuk wordt. In dit stellige artikel van Tielo neemt hij je mee op reis door het verleden van E3, vanaf de oprichting naar Nintendo die besluit niet meer presentaties te houden, tot het compleet missen van en E3 in 2020. Hoe ging het, hoe gaat het en hoe gaat het in de toekomst? Je leest Tielo’s mening en ideeën hierover in zijn artikel.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is E3-Tile-1024x576.png

Lifehack modem – Edwinkox

En soms wil je even je appeltje kwijt over problemen met wifi. Ook ik heb de laatste tijd last van wegvallende wifi (zelfs aan de kabel) dus Edwinkox zijn problemen zijn herkenbaar. Gelukkig was de community er om ook wat advies te geven, gezien hij een homemade oplossing had voor zijn probleem. Maar: een oplossing blijft een oplossing.

Bekritizeer : Spiritfarer – Dokter Caspari

Een sterk onthaalde game bekritiseren, gewaagd maar interessant. Met een kritisch ook naar games kijken houdt je bezig. Dat is wat Dokter Caspari doet in Bekritizeer. In deze uitvoering schrijft hij over Spiritfarer. Een game waarin je dieren hun laatste wensen vervult voordat ze naar het hiernamaals gaan. “Geloof mij dan ook wanneer ik zeg dat dit een heel speciaal spelletje is. Het onderwerp, de presentatie, de verhaalvertelling ; werkelijk subliem!”. En toch heeft hij wat kritiek op de game. Benieuwd? Titel klikken!

Fanboys: wat is het en hoe ga je ermee om? – Michael-Raymond-Clayton

Ah… fanboys. De neverending battle tussen Xbox- en PlayStation-eigenaren. Alsof ze niet van gezonde concurrentie kunnen genieten, elkander niks gunnen. MRC ging hier wat verder op in door uit te leggen wat het is, waar het is, hoe het komt, en hoe je er mee om kan gaan. Vanzelfsprekend bracht dit een interessante en grote discussie voort in de reacties.

Wat zijn jouw meest beschamende game momenten? – Kaskarion

In plaats van onvergetelijke gamemomenten deed Kaskarion een backflip en vroeg de community naar de meest beschamende gamemomenten. Zo had hij een heel Minecraft-huisje perongeluk laten afbranden. Ook de community kwam met leuk antwoorden in de reacties.

Wat moet Cyberpunk 2077 kosten als alles ‘af’ is? – LeegBlikjeWater

Cyberpunk kost inmiddels slechts 30 euro in verscheidene webshops. LeegBlikjeWater pakte dit gegeven om af te vragen hoe dit zal gaan zodra de game af en fixed is. Hij deelde zijn ervaring met de aanloop naar de release en vroeg vervolgens aan de community wat zij vinden.

Illustratie: zoek de 42 franchises! – Dokter Caspari

Zoals jullie weten kan Dokter Caspari fantastische illustraties, tekeningen en doodles maken. Drie maanden geleden bracht hij deze leuke illustratie naar buiten en liet het aan de community over om de gamefranchises te raden. Iets later gaf hij dezelfde illustratie maar dan met alle antwoorden. Dit keer nog nèt voor het einde van mei komt hij met een vervolg. Dit keer in kleurrijke vorm. De antwoorden zijn nog niet gepost dus geef het nog een poging in de reacties onder de post! Een leuk en artistiek stukje tijdverdrijf. Chapeau!

Review: Darksiders: Genesis – Blasterjackson

En als afsluiter hebben we wederom Blasterjackson, die guderende de maand mei een heuse trilogie van reviews heeft geleverd. Dit keer de (soort van) spin-off: Darksiders: Genesis. Deze krijgt van hem een 72/100. Mocht je nu denken: ik wil de review van de eerste Darksiders van Blasterjackson ook lezen. Dat kan hier. Vergeet niet dat die niet meetelt voor de verkiezing. Hoe dan ook weer een uitgebreide review van Blasterjackson in zijn vierluik van Darksiders!

De poll

En daarmee zijn we aangekomen bij de werkelijke verkiezing. Allereerst wilt Inside.Gamer jullie bedanken voor alle mooie, interessante, grappige en artistieke stukken die jullie niet alleen in mei maar ook eerder geschreven hebben. Wij hopen dat jullie net als ons ook zo veel genoten hebben van alle bovenstaande artikelen. Dan is het nu tijd om te stemmen: wie o wie verdient de giftcard. Laat je stem horen in de poll hieronder. Succes!Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
25 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
1 jaar geleden

Leuk dat ik er twee keer tussen sta. Ik vond het moeilijk er een te kiezen. Vond de review van AC erg leuk, de beschamende game momenten vond ik ook een leuk topic en de 42 franchises erg tof. Maar ik heb na lang wikken en wegen op mezelf gestemd.

Nee grapje. Ik ben voor de 42 franchises gegaan.

Dokter Caspari
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Aah bedankt man, kan ik waarderen!

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Je zat in elk geval al in de buurt 😉 nee hoor, grapje, dank voor de overweging en 42 franchises is de stem meer dan waard (heb die zelf ook overwogen).

Luigi1985
1 jaar geleden

Ja het is moeilijk, want volgens mij zijn alle artikels uit dit rijtje goed geschreven/gemaakt. Bij niemand zou ik raar op kijken of hij/zij wint, laat ik het zo zeggen.

Gourami
Gourami
1 jaar geleden

Er waren zoveel goede maar ja kan er maar 1 kiezen. Heb voor mister Frodo gekozen. Maar eigenlijk zijn jullie gewoon allemaal winnaar, want met jullie stukjes houden jullie het hier levend.

Mister Frowdo
1 jaar geleden
Antwoord aan  Gourami

Wauw, dank je, ik voel me vereerd! 🙂

Rainking
1 jaar geleden

Ik vond het nog moeilijk. Beide stukjes van Luigi1985 vond ik erg leuk, de 42 franchises van Dokter Caspari was natuurlijk heerlijk creatief en de review van Valhalla en de het verhaal over het fenomeen fanboys van Michael-Raymond-Clayton vond ik boeiend.

Mijn stem is uiteindelijk gegaan naar Dokter Caspari’s kijk op Spiritfarer. Het klinkt misschien een beetje cheesy, maar die raakte me echt.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Leuk dat je mijn artikelen kon waarderen Rainking!

Dokter Caspari
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

He bedankt man, mooi compliment. Was echt een lastige tekst om te schrijven. Wilde hem bondig houden. Niet gelukt :p

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  Dokter Caspari

Ik hou van een persoonlijke touch. Hoe naar het ook geweest moet zijn, persoonlijker dan jouw verhaal ging het niet worden. Of je nou hiermee wint, of met je 42 franchises, ik zou het meer dan verdiend vinden.

Rainking
1 jaar geleden

Het is een leuke, gevarieerde mix geworden. Ik kan niet kiezen, maar gelukkig heb ik nog een paar dagen.

Wat ik ook leuk vind, is dat Inside.Gamer over elke post nog een kort stukje heeft geschreven. Die van mijn artikel vind ik het al meer dan waard, eigenlijk.

Ik zag alleen dat de link naar het eerste artikel, Blasterjackson’s review van Darksiders II, niet goed is.

Toevallig had ik er vorige week nog twee binnen gekregen. Final Fantasy V en Final Fantasy IV Easy Type. Van die laatste wist ik niet dat er een fysieke versie bestond. Ik dacht altijd dat dat een soort romhack was, ofzo.

comment image

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Rainking
Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

Dank voor de dubbele vermelding IG! En hoewel ik de kinderlijke verleiding om op mezelf te stemmen natuurlijk maar moeilijk kan weerstaan, is dat toch gelukt (geeft zichzelf een schouderklopje). Heb wel getwijfeld. Met name over de creativiteit van die 42 franchises, het feel-good artikel over favoriete game momenten en de passie van Rainking. Omdat ik zelf meer van het geschreven woord ben én ik het leuk vond dat Rainking echt een heel eigen verhaal had in plaats van dat zijn stuk net name bedoeld was om een discussie uit te lokken, is mijn stem naar hem gegaan! Succes allemaal!

Dokter Caspari
1 jaar geleden

Alleen al het feit dat je mij in overweging hebt genomen doet me goed, bedankt!

Rainking
1 jaar geleden

Tof, dank je wel!

Dokter Caspari
1 jaar geleden

BlasterJackson heeft zoveel toffe teksten in korte tijd geschreven dat hij het echt verdient dit te winnen. Zijn teksten zijn zowel taalkundig als inhoudelijk goed geschreven en ik heb ze met plezier gelezen. Mijn stem gaat naar zijn laatste artikel. Deze sluit zijn review sessie met Darksiders af, dus vandaar mijn stem naar dat artikel.

p.s. Insidegamer ; tof dat jullie elk artikel van een persoonlijk stukje voorzien!

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Dokter Caspari
blasterjackson
1 jaar geleden
Antwoord aan  Dokter Caspari

Dank u 😀 Ik had gehoopt op één vermelding, dus er drie tegenkomen was een zeer aangename verrassing.

blasterjackson
1 jaar geleden
Antwoord aan  RuanMoleman

Ik dacht dat het beperkt zou zijn tot bv 5 artikelen per maand of een nominatie per auteur, vandaar die verwachting deels 😉 Maar mijn oprechte dank voor de woorden. Ik heb nog 10 reviews klaar staan, dus verwacht met gepaste pauzes meer artikelen.

blasterjackson
1 jaar geleden
Antwoord aan  RuanMoleman

De link van Darksiders 2 klopt trouwens niet in dit artikel werd me net op Discord gemeld 🙂

blasterjackson
1 jaar geleden
Antwoord aan  RuanMoleman

Vier keer op een rij maar :P? https://inside.gamer.nl/de-inside-gamer-membercontent-verkiezing-mei-2021/Deathinitive%20Edition%20-%20Blasterjackson

Deze link is niet juist 😛

Wordt trouwens ook onthuld wie gewonnen heeft? Wil wel weten wie ik mag feliciteren.

LeegBlikjeWater
1 jaar geleden

Allemaal toffe artikelen, ik heb gestemd!

Nieuwe Battlefield wordt 9 juni officieel onthuld

Crysis Remastered Trilogy komt deze herfst uit