in

De kaart van de spelwereld van Resident Evil Village is getoond


IGN uploadde de kaart, waarop de locatie van Castle Dimitrescu in het noorden is te zien. Verder zijn er locaties zoals Heisenberg’s Factory, Morseau’s Reservoir en House Beneviento te zien. Ook zijn er een groot zeemonster en een vliegend beest – mogelijk een draak – op de kaart te zien.

Resident Evil-insider Dusk Golem liet dit weekend op social media weten dat Resident Evil Village het middelste deel van een trilogie is. Zowel Resident Evil 7 als Village hebben een eerstepersoonsaanzicht en dit zou betekenen dat het nog onaangekondigde negende deel dat mogelijk ook krijgt. Capcom zou volgens Dusk Golem overwegen om na het negende deel te stoppen met een cijfer achter de Resident Evil-games te plaatsen.

Village is het achtste deel in de franchise en bevat onder andere Chris Redfield uit de originele game. De game draait om Ethan Winter, die naar een koud Louisiana reist om zijn vermiste vrouw te vinden en daar op mysterieuze figuren stuit. Het spel verschijnt op 7 mei voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Mensen die het spel kopen, ontvangen ook de gratis multiplayergame Resident Evil Re:Verse.

Resident Evil Village

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nintendo wil zich meer op nieuwe IP gaan focussen

Zombie-mmo The Day Before uitgebreid getoond