in

De negen gametrailers uit de Devolver Digital-presentatie


Zo kwam het eerder onthulde Shadow Warrior 3 voorbij. De shooter komt in 2021 naar Xbox One, PlayStation 4 en pc. Ook Trek to Yomi werd getoond, waarin een eenzame samoerai een reis voorbij leven en dood maakt. Dat spel komt in 2022 naar PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc.

Vervolgens was Phantom Abyss aan de beurt, een asynchrone multiplayergame waarin spelers procedureel gegenereerde kerkers verkennen en heilige objecten moeten zien te verkrijgen. Dat spel komt op 22 juni naar Steam Early Access. Dit werd gevolgd door Wizard with a Gun, een online coöperatieve sandbox-survivalgame dat zich afspeelt in een magische wildernis. De game staat gepland voor een release in 2022 op pc en Nintendo Switch.

De volgende game was Death’s Door, waarin Crows verantwoordelijk zijn voor het verzamelen van zielen van de doden. Death’s Door verschijnt op 20 juli op pc, Xbox One en Xbox Series X en S. Daarna kwam Inscryption voorbij, van de makers van Pony Island the The Hex, vol met puzzels en psychologische horror. Later dit jaar komt de game op pc uit.

Devolver Tumble Time moet “de toekomst van physics-based puzzlegames” worden. Spelers kiezen personages uit hun favoriete Devolver Digital-games en moeten zoveel mogelijk punten behalen. Het mobiele spel moet in de loop van dit jaar verschijnen. Daarna volgde Terra Nil, waarin spelers een woestenij moeten omvormen in een paradijs vol met flora en fauna. Er is nog geen releasedatum van bekend. TOt slot werd Demon Throttle getoond, dat alleen fysiek op de Nintendo Switch gekocht kan worden en om een vrouwelijke vampier en een cowboy draait. Het spel komt in 2022 uit.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hoa komt op 24 augustus uit | Nieuws | InsideGamer.nl

Dunken met robots in Robodunk | Nieuws | InsideGamer.nl