in

Dit zijn de PlayStation Plus-games en Games with Gold van juni


De PlayStation Plus-games van juni waren al uitgelekt, maar nu zijn ze bevestigd. Het gaat om Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown, Star Wars: Squadrons en Operation: Tango. Laatstgenoemde game is alleen op PlayStation 5 verkrijgbaar.

Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown werd eerder deze week volledig onthuld. Deze nieuwe versie van Virtua Fighter 5 bevat verbeterde graphics, nieuwe muziek in arena’s en diverse andere verbeteringen. Het spel komt volgende week alleen digitaal uit op PlayStation 4 en is dus vanaf 5 juni gratis voor PS Plus-leden.

Ook de Xbox Games with Gold van juni zijn bekend. De gehele maand is de grafisch strak ogende Xbox One-game The King’s Bird beschikbaar. De Xbox One-game Shadows: Awakening is een actievolle, isometrische singleplayer-rpg en is van 16 juni tot en met 15 juli verkrijgbaar.

Ook kunnen Gold-leden twee Xbox 360-games claimen. Van 1 tot en met 15 juni is dat de tag-team versus fighter NeoGeo Battle Coliseum, en van 16 tot en met 30 juni is het Injustice: Gods Among Us. Laatstgenoemde game is een fighter van het team achter Mortal Kombat, maar dan met diverse DC-personages zoals Superman, Batman en Wonder Woman.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Geef een reactie

Eerste Far Cry 6-gameplay wordt vrijdag getoond

Eerste screenshot van Sega- en Creative Assembly-shooter getoond