in

De Switch krijgt mogelijk een nieuwe Wario Land-game


Volgens de site Japanese Nintendo heeft Nintendo negen nieuwe trademarks voor ‘downloadbare videogames’ aangevraagd. Deze zijn voor Octo, Dillon’s Dead-Heat Breakers, Luigi’s Mansion, Mario & Luigi, Metroid, Metroid Prime, Smash Bros., Wario Land en Wario Ware.

Veel van deze games waren al aangekondigd op de Nintendo Direct. Het is nog maar de vraag wat we van Octo en Dillon moeten verwachten. Ook was al bekend gemaakt dat er gewerkt wordt aan Metroid Prime 4.

Wario Land: Shake It

Wario Land komt echter als een verrassing. De laatste game waar Wario de hoofdrol had was de platformer-game Wario Land: The Shake Dimension voor de Wii uit 2008. Wario is de boze en gemene versie van Mario en in plaats van een prinses redden focust hij op het maken van zijn eigen paleis.

Met een breed scala aan platformers zoals Kirby Star Allies en de aankomende Yoshi-game past Wario prima in dat rijtje op de Switch. Nintendo heeft echter na het aanvragen van de trademark niets meer over de game laten weten. Het is dus nog maar de vraag of een nieuwe Wario-game het levenslicht ziet.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Far Cry 5 review – Actie en lol in het fantastische Hope County

Sea of Thieves review – meer argh argh dan arrr arrr