in

De UltraGear-monitoren zijn de snelste gaming monitoren ter wereld


De UltraGear-line staat garant voor de meest krachtige en snelle gaming monitoren met hoogwaardige functies voor fanatieke gamers. Het gaat om de eerste IPS-monitoren met een reactietijd van 1 milliseconde. Er zijn modellen met een gebogen scherm en een 21:9 beeldverhouding, zoals de 34GL750 34″ UltraWide curved gamemonitor, alsmede platte schermen, zoals de 27GL850 ’s werelds eerste 1ms IPS-monitor . Zo is er voor ieder wat wils.

Vooral de snelheid spreekt natuurlijk erg aan, aangezien dit van groot belang is bij online games zoals Fortnite. UltraGear-monitoren bevatten daarnaast Ultra Picture Quality. Dankzij een breder kleurengamma en verbeterde weergave lijken games levensecht.

Pijlsnel

De UltraGear-monitoren hebben een verversingssnelheid van maximaal 165 Hz en 1 ms Motion Blur Reduction. Daardoor worden objecten in de game enorm duidelijk weergegeven en is de gameplay zo vloeiend mogelijk. Alle input die je in de game geeft wordt zo goed als direct op het scherm getoverd. Zelfs erg snel bewegende objecten zijn goed zichtbaar – ideaal voor in multiplayergames. Motion blur en ghosting zijn dus verleden tijd.

UltraGear

FreeSync 2 en G-Sync

Ook de aanwezige FreeSync 2- en G-Sync-technologie helpt bij het weergeven van naadloze, vloeiende bewegingen in een hoge resolutie, zodat je geen haperingen ervaart. Deze technologieën vallen onder het zogenoemde ‘Adaptive Sync’, wat er voor zorgt dat de videokaart pas een beeld naar de monitor stuurt wanneer deze er klaar voor is. Het resultaat is dat je geen artefacten of andere storingen ervaart.

Ergonomisch en stijlvol

De UltraGear-monitoren zijn daarnaast ergonomisch verantwoord en stijlvol. De standaard van de monitoren kan gekanteld en gedraaid worden en ook in de hoogte versteld worden, zoadt je tijdens lange gaming sessies geconcentreerd en helder blijft. Het naadloze design wordt afgemaakt met Sphere Lighting. Deze subtiele verlichting zorgt er voor dat je monitor het prachtige middelpunt van je gaming set-up is.

Andere voordelen

De monitoren maken gebruik van een techniek genaamd Dynamic Action Sync. Hiermee minimaliseer je de invoervertraging en vertalen jouw acties zich nagenoeg meteen naar het spel. Met de Black Stabilizer heb je nog duidelijker zicht tijdens de meest donkere scènes en wordt je dus niet verrast door tegenstanders. Daarnaast kun je een crosshair aanzetten die precies het centrum van het spel aangeeft, om nog meer precisie tijdens het richten te ervaren.

De verschillende UltraGear-monitoren bieden dus de ideale, gestroomlijnde ervaring voor de fanatieke gamer. Probeer het vooral eens uit op onze Level Up-stand tijdens DreamHack. Meer weten over het evenement en onze stand? Lees het hier.

Level Up

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Geef een reactie

Fortnite Chapter 2: Wat is er allemaal nieuw of veranderd?

Membercontent van de maand september 2019