in

De winnaar van de Inside.Gamer Membercontent Verkiezing!

Daar zijn we dan! Na een maand aan mooie artikelen en een weekje stemmen hebben we de resultaten binnen van de eerste Inside.Gamer Membercontent Verkiezing. Wie o wie gaat naar huis met de 50 euro giftcard? Dat ga je lezen in deze post.

Als je nu pas inschakelt en denkt: “wat is er aan de hand?”, we leggen het even kort uit. Vorige maand hebben we een verkiezing ingeluid voor het beste membercontent-artikel van mei 2021. Alle artikelen die in die maand geschreven waren mochten meedoen.

Uiteindelijk konden de leden van Inside.Gamer stemmen op hun favoriete artikel. We hebben in dit artikel alle deelnemende artikelen op een rijtje gezet met elk een kleine samenvatting en een linkje naar het volledige artikel (Yup, Blasterjackson, uiteindelijk heb ik de link naar ook jouw artikel werkend gekregen 😉 ).

De stemmen zijn ondertussen geteld en de overduidelijke winnaar is bekend. Ik zal niet langer doorlullen en maar gewoon de winnaar bekend maken. De winnaar van de I.G Membercontent Verkiezing van mei 2021 is…..

Dokter Caspari – Illustratie: zoek de 42 franchises!

Van harte gefeliciteerd met het winnen van de verkiezing! Geheel terecht want Dokter Caspari vermaakte ons nog kort voor het einde van de maand met zijn geweldige illustratie die tegelijkertijd ook een spelletje is. In zijn post heeft hij maar liefst 42 game-franchises verwerkt en liet het aan ons over om er zoveel mogelijk te raden. De antwoorden gaat hij net als bij zijn eerste deel onwaarschijnlijk delen, maar hij heeft dat nog niet gedaan. Dus je hebt nog de tijd om zelf ook een poging te wagen! Dokter Caspari wint dus de 50 euro giftcard naar keuze, we zullen snel met je contact opnemen!

Bekijk hieronder nog even de prachtige illustratie. Wil je de gehele post bekijken en een reactie plaatsen met jouw poging? Klik dan HIER.

Hoe zit het met de rest?

Dokter Caspari is niet de enige die een prachtige bijdrage heeft geleverd. Jullie hebben allemaal diepgaande en boeiende artikelen geschreven in mei en we zien ook deze maand al weer leuke stukken voorbij komen! Denk aan Blasterjackson en zijn drie uitbundige reviews van de Darksiders-franchise, de persoonlijke colums van Rainkings Japanse gamecollectie en Luigi1985s concentratieproblemen tijdens het gamen. Of wat dacht je van Tielo’s stellige artikel over de geschiedenis van E3 en hoe het er nu voor staat.

Veel artikelen hebben in ieder geval een stem gekregen van anderen. Maar welke artikelen waren favoriet bij de leden? Dokter Caspari pakte precies 33,33% van de stemmen. Gevolgd door een gedeelde tweede plek voor Rainking met zijn Japanse gamesverzameling en Mister Frowdo met zijn Resident Evil: Village-review, beide 16,67% van de stemmen. Tielo’s E3-artikel volgde met 8,33% van de stemmen.

Of je nou wel of niet gewonnen hebt, het belangrijkste is uiteindelijk dat we met z’n allen kunnen genieten van elkaars verhalen, meningen en illustraties. We willen daarom iedereen bedanken voor de stuken die jullie schrijven. We kijken uit naar de artikelen die jullie de komende tijden weer gaan delen en wellicht is er gauw weer een verkiezing!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
24 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
2 jaren geleden

Van harte! Verdiend!

Mogen wij uit deze statistieken concluderen dat er in totaal 24 keer gestemd is?:P

8 keer de illustratie
4 keer Japanse games
4 keer Resident Evil
2 keer E3
6 keer losse stem

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Luigi1985
Luigi1985
2 jaren geleden
Antwoord aan  RuanMoleman

Hmm ik vind t weinig. Laat ik het zo zeggen. Ik vind deze site echt tof hoor en veel toegankelijker qua membercontent dan de normale IG, maar ik heb nog niet het gevoel dat t echt loopt.

Ik weet dat jullie er hard mee bezig zijn achter de schermen, maar het blijft een beetje matigjes qua activiteit.

Je ziet steeds een vaste kern maar ik zie die graag groter worden.

Maar mss heeft t z’n tijd nodig.

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden
Antwoord aan  RuanMoleman

Hmmm, dat is inderdaad wel érg weinig… Het bevestigt ook wel een beetje mijn gevoel dat er hier maar een kleine harde kern actief is…

In hoeverre wordt overwogen om de afsplitsing van nieuwssite én communitysite (wat IG was) naar louter een communitysite terug te draaien? Volgens mij was met name die combinatie wel aantrekkelijk, omdat je ook als ‘casual’ bezoeker voor de nieuwtjes werd verleid om af en toe eens wat te plaatsen of om te reageren op member-content terwijl je daar primair niet voor kwam…

Ten slotte nog opbouwende feedback voor dit soort verkiezingen: hoewel ik het natuurlijk leuk vond om met twee ‘nominaties’ mee te mogen doen en ik mij realiseer dat ik met een strengere selectie wellicht buiten de boot was gevallen, geef ik toch sterk de voorkeur aan een klein aantal nominaties. Een stuk of vijf maximaal. Ten eerste verhoog je daarmee de waarde van een ‘nominatie’ en ten tweede is er dan ook wat meer aandacht voor (en is de kans wat groter dat mensen ook de moeite nemen om alle genomineerde artikelen te lezen). Less is more!
🙂

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Michael-Raymond-Clayton
SamuraiPizzaCat
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Een site / community laten groeien heeft tijd nodig. Ik moet zeggen dat als iemand hier een bericht post, er wel veel interactie is. Sommige posts hebben wel 30-50 reacties. Dus men vindt het wel “gezellig” hier. De groep laten groeien gebeurt na een tijdje als de site ook goed door Google wordt opgepikt.

Ik denk dat deze site (iig voor mij) een leuke uitlaatklep is om soms eens wat te delen. Ik ben geen hard core reviewer ofzo, Maar als ik wat leuks zie dan deel ik dat graag met jullie.

Dokter Caspari
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Dankjewel! 😀

Dokter Caspari
2 jaren geleden

Aah tof dit, bedankt. Ik vond het gewoon al leuk om te maken, maar nog mooier om te zien dat het gewaardeerd wordt. Bedankt I.G en bedankt stemmers 😀 natuurlijk volgen de antwoordeb spoedig 😉

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden

Dokter Caspari: van harte gefeliciteerd met de overwinning en de felbegeerde prijs 🙂 Laat je nog even weten wat je ermee gaat doen? Altijd leuk om te weten!

Rainking
2 jaren geleden

Hahaha, en dan teleurgesteld zijn als-ie er Life Of Black Tiger of Vroom In The Night Sky van koopt, lol. Dat zou wat zijn, zeg.

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Dan moet ie m weer inleveren!! Misschien leuk als degenen die op hem hebben gestemd een shortlist samenstellen waar hij uit mag kiezen? 🙂

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Michael-Raymond-Clayton
Dokter Caspari
2 jaren geleden

Ja nu ben ik dus geneigd die titels gewoon aan te schaffen en gelijk maar te reviewen 😛 En een shortlist aan recommendations mag altijd; Ga voor een Switch te goed, dan weet je even in welke richting je het moet zoeken 😉

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden
Antwoord aan  Dokter Caspari

Oh, dan weet ik het niet, haha. Mijn switch staat sinds een week na de aanschaf stof te happen (op de momenten na dat mijn dochters er Poll Patrol mee spelen)… Maar ik ben echt van de mainstream titels, dus van mij zul je niet snel een obscure topper te horen krijgen. Ik twijfel erg over Disco Elysium. Dat vind ik al erg gewaagd. Dan heb je een idee…

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  Dokter Caspari

Hahaha, nou, Vroom In The Night Sky, it is! Nee, doe dat alsjeblieft niet. Dat is een spel dat lijkt op Superman op de Nintendo 64. Dat zou weggegooid geld zijn.

tielo
2 jaren geleden

Gefeliciteerd Dokter Caspari, wederom heeft je illustratie een mooie prijs opgeleverd.
Het aantal stemmen is wel heel matig en ik sluit mij aan op de kritiek van de overige makers. De meeste van ons stoppen er toch aardig wat tijd in om deze content te schrijven en hoewel het wel gezien wordt is de opkomst nogal matig. De site was een prima combinatie van nieuws (zonder de fillers) aangevuld met member content.Ook de lijst met genomineerden mag meer op een hogere standaard worden gebracht en daarmee kleiner. Voorheen was het al een eer genomineerd te worden.Terugkoppeling van de redactie wat ze van de content vinden zou een extra stimulans zijn en geeft de makers de mogelijkheid om te groeien en beter te worden.

blasterjackson
2 jaren geleden
Antwoord aan  tielo

Hier kan ik me wel in vinden ja. Een belangrijke reden om hier te posten is feedback verkrijgen en als schrijver te groeien.

Rainking
2 jaren geleden

Mooi! Terechte winnaar. Gefeliciteerd!

Dokter Caspari
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Bedankt man

Gourami
Gourami
2 jaren geleden

Gefeliciteerd

Dokter Caspari
2 jaren geleden
Antwoord aan  Gourami

Bedankt!

Mister Frowdo
2 jaren geleden

Gefeliciteerd! 🙂

Dokter Caspari
2 jaren geleden
Antwoord aan  Mister Frowdo

Jij ook bedankt MR F!

blasterjackson
2 jaren geleden

Congrats Doc!

rpenning
rpenning
2 jaren geleden

Voor de winnaar gefeliciteerd!!! En indd erg weinig stemmen maar ja ik heb ook vergeten te stemmen ga ik volgende keer zeker doen Want ik heb een hoop toffe artikelen tegen gekomen.

Bandai Namco: Scarlet Nexus komt niet naar Xbox Game Pass

Game titels in Emoticons