in

De winnaar van de Member Content van de maand!

De afgelopen week hebben jullie kunnen stemmen op de Member Content van de maand van December. De stemmen zijn geteld en de winnaar is bekend!

De vijf nominaties gingen naar Luigi1985, Dr. Caspari, Tielo, Blasterjackson en Coola. Uiteindelijk gaat er maar één naar huis met de giftcard ter waarde van 50 euro. Benieuwd welke artikelen het betreft? Klik hier om de nominaties te checken.

En de winnaar is…

Luigi1985! Van harte gefeliciteerd! Iedereen kreeg genoeg stemmen maar Luigi stak er duidelijk met kop en schouders bovenuit. Luigi schreef in December maar liefst drie interessante stukken. Lees hieronder een kort stukje van elk artikel met daarbij een link naar het volledige artikel.

Bekritizeer: Demon’s Souls

Enkele jaren geleden riep Dokter Caspari, toen nog onder een andere naam, de rubriek ‘Bekritizeer’ in het leven. Deze gebruikte hij om een van de beste games ooit, Legend of Zelda: Breath of the Wild, toch even van de benodigde (of niet) kritiek te voorzien. Onder het mom ‘beter goed gejat, dan slecht bedacht’ leen ik zijn rubriek even om hetzelfde te doen voor de PlayStation 5 remake van Demon’s Souls. Deze game scoort op Metacritic een 92 en dat is toch wel een beetje aan de hoge kant als je het mij vraagt. 

Volledige artikel

Column: Waarom nu altijd een open wereld?

Toen ik vanochtend de virtuele gameskrant opensloeg, was de eerste headline die ik zag: ‘Nieuw Splinter Cell-game speelt zich af in open spelwereld’. Oke, het is een gerucht en we weten nog he-le-maal niet hoe dit precies ingevuld zal worden als het al waar is, maar toch vraag ik me af: waarom? Waarom moet bijna iedere game en ieder genre omgetoverd worden naar een open spelwereld?

Volledige artikel

Review: Kena: Bridge of Spirits: in de buurt van een droombestemming

Mijn vriendin uit regelmatig haar onbegrip over het feit dat games vaak zo duister en ongezellig ogen. Ja, als ze toevallig meekijkt bij Dark Souls 3, bij Hollow Knight of bij The Last of Us, kan ik daar wel inkomen. Toen we laatst bij Nedgame waren en ze mij zag twijfelen tussen Deathloop en Kena: Bridge of Spirits, vond ze ook dat ik voor de laatste moest kiezen, want “die ziet er gezellig uit”. Geheel onafhankelijk viel mijn keuze dus op Kena en hoewel de verhaallijn niet super gezellig is, spatten de kleuren van je beeldscherm en neemt het spel je mee naar bestemmingen waar je in het echt ook wel naar toe zou willen.

Volledige artikel

Uiteindelijk is meedoen belangrijker dan winnen en daarom willen we iedereen bedanken voor jullie leuke bijdrages! Houd de website in de gaten voor toekomstige winacties!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 2.3/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
8 maanden geleden

Wow thanks. Ik had dit niet verwacht gezien de reacties onder de poll.

Bedankt voor de stemmen! Ik ga zeker wat toffe games kopen met de giftcard en wie weet schrijf ik er wel weer een artikel over :-).

Ik zei wel dat ik het niet voor de winst deed, maar het geeft me wel een goed gevoel dat mijn artikels gewaardeerd worden!

Erik07
Erik07
8 maanden geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Nice! Gefeliciteerd.

Ik heb niet op je gestemd dit keer, maar ik geniet wel altijd van je bijdragen 🙂

Laatst bewerkt 8 maanden geleden door Erik07
tielo
8 maanden geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Gefeliciteerd en meer dan verdient!

Dokter Caspari
8 maanden geleden

Het is je van harte gegund kerel! Helemaal na alle artikelen die je sinds de start van deze site geschreven hebt, dat had wat mij betreft al wel eerder beloond mogen worden. Geniet ervan!

Michael-Raymond-Clayton
8 maanden geleden

Van harte Luigi!

Rainking
8 maanden geleden

Ik heb uiteindelijk op Luigi1985 gestemd, dus mooi om te zien dat hij gewonnen heeft. Gefeliciteerd, man!

Luigi1985
8 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

Thanks! Nou, ik ga mijn prijs in ieder geval gebruiken om jouw favo game van vorig jaar aan te schaffen (Death’s Door). Wilde ik afgelopen weekend eigenlijk al doen, maar toen is het er niet van gekomen. Achteraf wel goed dus;).

Rainking
8 maanden geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Hé, dat is leuk. I approve, hahaha. Ik hoop dat-ie je goed gaat bevallen.

blasterjackson
7 maanden geleden

Geen voor januari?

Flinke lijst met nieuwe games voor Xbox Game Pass

BREKEND: Microsoft neemt Activision Blizzard over