in

De winnaar van de Member Content Verkiezing! – Juni 2021

De spanning was te snijden. Veel mee leden hebben deze maand een stem uitgebracht. Uiteindelijk had de nummer 1 slechts één stem meer dan de runner-up. Wie wint deze maand de 50 euro giftcard?

Wat is er aan de hand?

Aan het eind van de maand kan iedereen stemmen op de beste artikelen die geschreven waren door de leden. De winnaar gaat naar huis met en giftcard ter waarde van 50 euro voor een platform naar keuze. Schrijf wat je wilt: een review, een achtergrondartikel, een column, een ander verhaal, een kunstwerkje, of zoals de winnaar van vorige maand: een illustratie waarin leden de verstopte game-franchises moeten raden.

Elke maand wordt er weer een nieuwe verkiezing gehouden dus je kan altijd meedoen!

Ook in juni werden er weer leuke stukken geplaatst. We hebben in dit artikel alle deelnemende artikelen op een rijtje gezet met elk een kleine samenvatting en een linkje naar het volledige artikel.

Dan is het nu tijd om de winnaar bekend te maken. Met 9 stemmen gaat de prijs deze maand naar…

Rainking – Welk spel kun je blijven spelen?

Je staat voor je game verzameling. Tientallen onuitgespeelde spellen liggen op je te wachten, ervan uitgaande dat ze nu toch echt eens aan de beurt zijn. Maar in geen van alle heb je op dit moment echt zin. Toch wil je even iets spelen. Dan valt je oog opeens op dat ene spel dat je op je duimpje kent. Je hebt het al meerdere malen uitgespeeld en al minstens honderd uur in gestoken, maar toch gaat het nooit vervelen. Zonder te aarzelen pak je ‘m van de plank, start je ‘m op en ga je er weer lekker voor zitten.

Gefeliciteerd Rainking! In zijn ontzettend leuke artikel neemt hij je mee op zijn reis van “Filthy Casual” naar drie keer Bloodborne uitgespeeld te hebben. Sommige games kan je blijven spelen en in Rainkings artikel verteld hij waarom het Bloodborne voor hem is. Niet alleen geeft hij een boeiend verhaal, het artikel is ook meteen een leuk vraagstuk voor de community. Veel leden gaven antwoord op de vraag en dat gaf leuke discussies.

En de rest?

Natuurlijk hebben alle leden leuke stukken geplaatst vorige maand. Iedereen heeft minimaal 1 stem gekregen. De top lag ook heel dicht bij elkaar. Coola’s moedige en impactvolle artikel is tweede geworden met 8 stemmen, slechts één punt onder Rainking. Rainking had ook een tweede artikel over eerste videogame-ervaringen. Deze stond samen met Luigi1985’s Hoe cijfers mijn keuzes beïnvloeden op de derde plek met ieders 5 stemmen. Janucci’s Hideo Kojima-artikel volgde met 4 stemmen. De rest van de artikelen is een mix tussen 1 of 2 stemmen maar die waren allemaal tof om te lezen! Daarom allemaal bedankt voor jullie mooie, ontroerende en grappige artikelen.

Ook in deze maand gaan we weer de beste artikelen in een verkiezing gooien. We kijken zoals altijd uit naar de nieuwe stukken en discussies!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
25 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rainking
2 jaren geleden

Ik wil graag de academie bedanken. Mijn ouders, die altijd in me hebben geloofd. Mijn zus, die me altijd heeft bijgestaan. En natuurlijk mijn denkbeeldige vriendin.

Nee, gekheid. Iedereen die op me gestemd heeft, heel hartelijk bedankt. Natuurlijk ook de organisatie van Inside Gamer, heel hartelijk bedankt. Er zaten weer hele toffe stukjes tussen, dus niet gek dat het toch nog spannend werd richting de eindstreep.

Ik zit hier al een paar jaar, maar ik had voor anderhalve maand geleden nog nooit wat voor de site geschreven. Ik twijfelde altijd of ik wel wat op “papier” kon zetten wat anderen zou boeien. Ik moet zeggen dat ik er nu ook het plezier van heb ingezien. Het is een leuke groep mensen en dat maakt het ook een stuk makkelijker, moet ik zeggen.

Ik ben in ieder geval alvast benieuwd naar de stukjes voor komende maand.
Nogmaals bedankt.

SamuraiPizzaCat
2 jaren geleden

Gefeliciteerd Rainking!

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  SamuraiPizzaCat

Dank je!

Luigi1985
2 jaren geleden

Goed bezig! Gefeliciteerd.

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Dank je wel!

coola
2 jaren geleden

Rainking gefeliciteerd. Dik verdiend en keep them coming.

Voor de acht mensen die op mij hebben gestemd bedankt, dit had ik niet verwacht ik was al blij dat ik het van mij af heb kunnen schrijven en hier heb kunnen posten. Want zoals ik al eerder zei normaal ben ik een gesloten boek en ik ben met dat artikel echt way out of my comfort zone gestapt. Maar die acht stemmen zie ik toch echt wel een blijk van waardering.

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  coola

Bedankt, man! Natuurlijk had je nooit gewild om zo’n stukje te schrijven, maar ik vond het mooi, als je begrijpt wat ik bedoel.

coola
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Ik begrijp exact wat je bedoelt.

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden

Van harte Rainking!!

Rainking
2 jaren geleden

Dank je wel.

Dokter Caspari
2 jaren geleden

Ik had op je gestemd en ik vind dit dik verdiend. Niet alleen om dit artikel maar ook om al je andere content. Knap hoe je uit je comfort-zone bent gestapt en bent begonnen met schrijven. Daar heb je ballen voor nodig, ik kijk uit naar je volgende tekst 😉

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  Dokter Caspari

Dank je. Ik heb al wel iets in gedachten, maar dat kan nog even duren. Het hangt even ergens vanaf. Het kan nog deze maand worden, maar waarschijnlijk pas de volgende. Ik heb ook geen idee of het überhaupt aan zal slaan (dan zullen we zien of ik op mijn hoogtepunt had moeten stoppen, hahaha), maar dat zie ik dan wel. En wie weet schiet me in de tussentijd nog iets te binnen.

“Soms denk ik uren na en heb ik nog niks op papier, een andere keer bereik ik precies datzelfde in vijf minuten.” – Herman Finkers

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Rainking
Dokter Caspari
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Hahah Herman Finkers, geweldige caberatier 😉

Gewon typen en posten, slaat het niet aan dan verlies je niets 😉

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  Dokter Caspari

Dat laatste is zeker waar. We gaan het beleven.

Gourami
Gourami
2 jaren geleden

Gefeliciteerd Rainking

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Gourami
Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  Gourami

Dank U!

Luigi1985
2 jaren geleden
Antwoord aan  RuanMoleman

Lastige vraag. Stel dat ik twee artikels van Rainking erg goed vind en dat Jantje ook twee van zijn artikels leuk vindt, dan is de kans best groot dat ie op twee artikels een stem krijgt. Terwijl iemand anders een artikel heeft geplaatst en daarmee misschien ook twee stemmen binnenhaalt en daarmee wint. Kort door de bocht heeft Rainking meer effort in de artikels gestopt, maar zijn kansen zijn gespreid. Dat zou bij een loterij gunstig zijn, maar bij stemmen, zeker gezien het geringe aantal stemmen, niet.

Denk dat ht beste is om per gebruiker het beste artikel te nomineren bijvoorbeeld.

blasterjackson
2 jaren geleden
Antwoord aan  RuanMoleman

Ik zou ook per gebruiker doen, maar dan wel de artikelen noemen. Handig bij bv een serie waarvan er meerdere in een maand zijn gekomen (bv de Darksiders reviews)

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden
Antwoord aan  RuanMoleman

En dan misschien wat minder artikelen. Dus max 5 ofzo. Dan is de nominatie ook al een soort van overwinning en dan ligt de nadruk om kwaliteit in plaats van kwantiteit. Wordt het ook spannender van.
Mijn nominatie deze maand bijvoorbeeld vond ik natuurlijk heel eervol, maar ik had het item meer als geintje in een kwartier in elkaar geflanst. Zoiets zou niet per se hoeven mee te dingen naar het artikel van de maand.

Dokter Caspari
2 jaren geleden

hmmm.. ik vind niet dat de tijd die er ingestoken is mee hoort te tellen. Het gaat om de inhoud van het artikel. Als deze gewoon goed en origineel in elkaar steekt, dan maakt het niet uit of er 1 of 5 uur in zit. Je kunt 10 uur aan een recensie besteden, maar als de inhoud gewoon te wensen over laat dan is dat helaas wat telt.

Gourami
Gourami
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Helemaal met je eens.

Dokter Caspari
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Helemaal met je eens. Gooi de content van bepaalde members maar op een hoop. Dit kan door:

  1. Beste artikel uitlichten (nadeel hiervan is dat dit discutabel is en je de rest te niet doet)
  2. Beste artikel uitlichten en andere content van dezelfde maker van die maand ook benoemen (nu doe je de andere artikelen niet te niet)
  3. Alle content combineren tot 1 pakket waarop te stemmen valt. Dus een auteur waarderen voor de combinatie van artikelen die hij of zij geschreven heeft.

Joy-Cons van nieuw Switch-model zijn gelijk aan die van oud model

We zijn officieel overgegaan op Inside.Gamer!