in ,

Dead Space krijgt een remake – Wat is de beste remake ooit?

Volgens Jeff Grubb gaat de nieuwe Dead Space-game een remake worden. Eerder werd al geclaimd dat EA Motive aan een nieuwe game in de franchise werkt. “Verwacht dat de volgende Dead Space het originele spel als sterke fundering gebruikt, vergelijkbaar met Resident Evil 2 Remake.
 
 
Hoewel remakes niet altijd slecht hoeven te zijn, zien we het wel steeds vaker de laatste tijd. Een voorbeeld van hoe het wel moet is Tony Hawk’s Pro Skater 1+2. Ik heb erg genoten van de remake/reboot van Ratchet & Clank. De gameplay was misschien niet heel erg op de schop genomen, het was wel een prima ‘reset’ voor de nieuwe generatie van toen. Ook de Crash Bandicoot N-Sane Trilogy is een uitstekende remake die trouw blijft aan het origineel maar er prachtig uitziet. 
 
Met dit nieuws in gedachte wil ik van jullie horen welke remakes jullie erg goed vinden! Misschien weet je wel een remaster dat eigenlijk gewoon een remake is omdat het zo goed is. En kijken jullie uit naar een mogelijke Dead Space remake?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
coola
2 jaren geleden

Ik vind FF7R de definitie van remakes done right, ik neem die game ook als meetlat.

Erik07
Erik07
2 jaren geleden
Antwoord aan  coola

Ik heb het origineel nooit gespeeld (shame on me) dus ik kan er niet echt over oordelen. Als ‘nieuwe’ game was ie voor mij wel echt één van de toppers van vorig jaar.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Erik07
Rainking
2 jaren geleden

Ik moet Dead Space nog steeds uitspelen. Ik zit vast bij de eerste turret section. Op de één of andere manier krijg ik het niet voor elkaar.

Net als Coola ga ik voor Final Fantasy VII Remake. Ik ben een hele tijd huiverig geweest, zeker nadat bekend werd dat het niet turn-based zou worden, maar wat heb ik me ermee vermaakt. Wat een geweldig spel is het geworden.

Andere remakes die ik goed vind zijn Resident Evil 2, Trials Of Mana en Metroid: Samus Returns.

LeegBlikjeWater
2 jaren geleden

Ik vond de remake van Mafia 1 ook wel aardig!

Erik07
Erik07
2 jaren geleden
Antwoord aan  LeegBlikjeWater

Die is inderdaad ook erg tof!

Erik07
Erik07
2 jaren geleden

Shadow of the Colossus is de eerste die in mij opkomt.

HanTheMan
2 jaren geleden

Ik vond de demon’s souls remake echt goed! Bluepoint Games mag van mij nog wel wat meer games gaan remaken.

Wat spelen we dit weekend? 3 en 4 juli

Wat spelen we dit weekend? 3 en 4 juli