in

Death Stranding: Director’s Cut aangekondigd voor PS5


De beelden van de Director’s Cut werden getoond tijdens het Summer Game Fest Kick Off Live-evenement, waar Hideo Kojima via video werd geïnterviewd. In de beelden die daarop volgden, is te zien hoe het hoofdpersonage van Death Stranding, gespeeld door Norman Reedus, een basis met soldaten infiltreert. Hij gaat onder andere kort in een kartonnen doos zitten, als ode aan de Metal Gear-reeks.

Meer informatie over de Director’s Cut is er nog niet. Wel moet ergens binnen de komende weken meer worden onthuld van de game. Daarbij moet het spel “binnenkort” naar PlayStation 5 komen.

Kojima vertelde hij dat hij spelers voor zijn volgende game plezier wilde geven en hen wat wilde leren. Ook legde hij uit dat hij zijn creatieve proces aan het aanpassen was – dat dit een belangrijke missie voor hem is. Hij kon echter geen concrete details geven over zijn volgende game.

Hideo Kojima vertrok een aantal jaar geleden bij Konami om zijn eigen studio op te richten. Zijn eerste game onder Kojima Productions was Death Stranding. In de game leggen spelers te voet of in diverse voertuigen grote afstanden af met pakketjes op de rug door natuurlijk landschappen die veel weghebben van IJsland. Acteurs als Norman Reedus en Mads Mikkelsen vertolken de hoofdrol. De game is na de PS4-release ook op PC uitgekomen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

SNK onthult Metal Slug Tactics

Frontier Developments kondigt Jurassic World Evolution 2 aan