in

Death Stranding: Extended Edition komt er mogelijk aan


Insider Navtra geeft op gameforum ResetEra wel vaker correcte hints over aankomende Sony-games. De laatste tijd doet hij echter vooral voorspellingen over de game van Hideo Kojima. Begin dit jaar meldde hij al dat er mogelijk een uitgebreide versie van Death Stranding uitkomt die ook meteen als PlayStation 5-upgrade geldt. Hij meldde toen wel dat het waarschijnlijk een betaalde upgrade wordt, aangezien de nieuwe versie van de game ook nieuwe verhalende content zou bevatten.

Onlangs liet Navtra wederom weten dat de nieuwe editie van Death Stranding er aankomt. Hij meldt dat het spel al een tijdje af is en dat het mogelijk ergens deze maand wordt onthuld.

Hideo Kojima vertrok een aantal jaar geleden bij Konami om zijn eigen studio op te richten. Zijn eerste game onder Kojima Productions was Death Stranding. In de game leggen spelers te voet of in diverse voertuigen grote afstanden af met pakketjes op de rug door natuurlijk landschappen die veel weghebben van IJsland. Acteurs als Norman Reedus en Mads Mikkelsen vertolken de hoofdrol. De game is na de PS4-release ook op PC uitgekomen.

Death Stranding

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Een console (pc) voor honden

Alfatest van Elite Dangerous: Odyssey begint op 29 maart