in

DualSense-controller wordt flink gebruikt in Deathloop


Dat werd uit de doeken gedaan in een nieuwe post op PlayStation Blog. De game is op consoles een jaar exclusief voor PlayStation 5 en maakt dan ook op alle mogelijke manieren gebruik van de nieuwe controller.

Zo moeten spelers kunnen voelen hoe kogels in het geweer worden geladen, en wordt het gevoel van een vastgelopen geweer ook gesimuleerd. Alle verschillende bewegingen die worden gemaakt, zoals rennen, springen en klimmen, zijn ook voelbaar in de controller. De speaker wordt daarbij ook gebruikt voor het maken van geluid tijdens het afvuren van wapens.

In Deathloop arriveren spelers op een wetteloos eiland genaamd Blackreef. Spelers kunnen in Deathloop het eiland verkennen dat gevuld is met indrukwekkende omgevingen op de manier die zij wensen. Men krijgt de taak om doelwitten over het hele eiland uit te schakelen om uiteindelijk de cyclus, de Deathloop, te beëindigen.

Deathloop is ontwikkel door Arkane, de studio achter Prey en Dishonored. De game moet op 21 mei 2021 uitkomen op PlayStation 5 en pc.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Check nu een gratis F1 2020-demo op consoles

Ibrahimovic verward over gebruik van zijn gelijkenis in Fifa 21