in

Deathloop vertraagd naar 14 september


De PlayStation 5- en pc-game zou oorspronkelijk eind vorig jaar verschenen, maar werd uitgesteld naar 21 mei. Ook die releasedatum blijkt nu niet meer haalbaar. Arkane Lyon laat weten dat het er zeker van wil zijn dat de kwaliteit van het spel zo hoog mogelijk is. “We willen deze extra tijd gebruiken om een leuke, stijlvolle en duizelingwekkende ervaring voor de speler te creëren.”

In Deathloop arriveren spelers op een wetteloos eiland genaamd Blackreef. Ze zitten gevangen in een soort loop waarbij de dag zich telkens herhaalt, tenzij men op één dag de acht doelwitten op de juiste volgorde doodt. Het doel is de doelwitten vinden, de volgorde aanhouden en daarmee de loop te doorbreken.

Deathloop wordt ontwikkeld door Arkane Studios, de ontwikkelaar van games als Dishonored en Prey. De studio is onderdeel van Bethesda en dus ZeniMax, dat inmiddels is overgenomen door Microsoft. De game is op consoles echter een jaar exclusief op PlayStation 5, omdat die deal al voor de overname is gesloten.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Review: Duke Nukem 3D: Anniversary Edition

Instabiele lancering Outriders levert spelers gratis items op