in

Deel je (gaming-)wallpaper voor desktop of mobiel!

Zelf ben ik gek op precies de juiste wallpaper vinden voor m’n desktop en smartphone. In dit opzicht ben ik echt een perfectionist, wat soms ook voor meer dan genoeg frustratie zorgt. Het komt vaak genoeg voor dat ik geen goede wallpaper weet te vinden en m’n huidige zat ben. Op dit moment ben ik echter prima te spreken over m’n achtergrondafbeeldingen, dus leek het met een mooi moment om deze met jullie te delen én naar jullie eigen vondsten te vragen!

Desktop:

Firewatch

Smartphone: 
Outset Island van Zelda: The Wind Waker

Drop vooral jouw wallpapers in een comment! <3

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 4 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Erik07
Erik07
2 jaren geleden

comment image

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Erik07
Erik07
Erik07
2 jaren geleden

comment image

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Erik07
Rainking
2 jaren geleden

Ik gebruik nog steeds de screenshot van The Pathless die ik een tijde geleden bij een Screenshot Sunday heb geplaatst. Icoontjes zijn er ook goed duidelijk op te zien.

comment image

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Rainking
SamuraiPizzaCat
2 jaren geleden

Ik heb al een tijdje de GRIS wallpaper op mijn laptop. Op mijn PC heb ik geen wallpaper, maar gewoon zwarte achtergrond :p

gris.jpeg

Screenshot Sunday #25

Q&A: Welke Nintendo-klassieker mist de Nintendo Switch nog?